Από υποψήφιος κυβερνήτης άστεγος!

17:21 2/12/2011 - Πηγή: 24wro

Πούλησε τα πάντα για να συναντήσει τη γυναίκα των ονείρων του στην Ουκρανία αλλά τελικά έμεινε... μπουκάλα! Μια περίεργη ιστορία είδε πρόσφατα το φως της δημοσιότητας, προκαλώντας ποικίλα σχόλια και αντιδράσεις.
Ο Cary Dolego, που το 2010 ήταν υποψήφιος κυβερνήτης της Αριζόνα με το κόμμα των Πρασίνων, βρέθηκε από τη φιλανθρωπική οργάνωση People's Help, να ζει ανάμεσα στους αστέγους της Ουκρανίας, στην πόλη Chernovtsy, σε άθλια κατάσταση. Παρόλα αυτά μιλούσε άψογα αγγλικά και είχε μαζί του ταξιδιωτικά έγγραφα,
έναν προσωπικό υπολογιστή και ένα κοστούμι.
Όλα ξεκίνησαν όταν ο 53χρονος Dolego αποφάσισε να κάνει ένα ταξίδι στην Ουκρανία, προκειμένου να συναντήσει από κοντά τη Yulia, μια Ουκρανή που γνώρισε μέσω ιστοσελίδας γνωριμιών, όπως δήλωσε ο ίδιος στο δελτίο ειδήσεων του ABC πριν το ταξίδι του.
Πούλησε λοιπόν το σπίτι του στο Queen Creek και ό,τι άλλο είχε και δεν είχε για να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα.

Οι κάμερες μάλιστα του ABC τον ακολούθησαν στην Ουκρανία, όπου υποτίθεται ότι θα συναντούσε την γυναίκα των ονείρων του για να της προτείνει να παντρευτούν, αλλά τελικά έμεινε με την... επιθυμία, αφού δεν τον περίμενε κανείς στο αεροδρόμιο.
Το site γνωριμιών ανέλαβε να του κανονίσει ραντεβού με άλλες γυναίκες, αφού δεν ευδοκίμησε η γνωριμία με τη Yulia και οι τηλεοπτικές κάμερες του ABC που τον ακολουθούσαν παντού, τον κατέγραψαν να διασκεδάζει με άλλες γυναίκες.
Όταν όμως το τηλεοπτικό συνεργείο επέστρεψε στις Ηνωμένες Πολιτείες, τα πράγματα άλλαξαν και ο Dolego βρέθηκε στο δρόμο. Για αδιευκρίνιστους λόγους ο τραπεζικός του λογαριασμός πάγωσε και έμεινε χωρίς χρήματα και χωρίς στέγη.
Η ιστορία που διηγείται ο ίδιος από το κρεβάτι του νοσοκομείου της πόλης, όπου νοσηλεύεται με πνευμονία, έχει πολλά κενά.

Από τη δημοσιογραφική έρευνα προέκυψε τελικά ότι η περίφημη Yulia, δεν είχε ιδέα για την ύπαρξη του... ερωτύλου Dolego. Ανέφερε μάλιστα σε δημοσιογράφο ότι κάποιος άγνωστος είχε «υποκλέψει» το λογαριασμό της και έστελνε e-mail χρησιμοποιώντας το όνομά της (χωρίς εκείνη φυσικά να το γνωρίζει).
Η Yulia δήλωσε απερίφραστα ότι δεν είχε καμία σχέση με την απάτη και μάλιστα επισκέφθηκε τον Dolego στο νοσοκομείο για να του εκφράσει τη συμπαράστασή της. Βέβαια εκείνος πίστεψε προς στιγμή πως εκείνη κατάφερε να τον εντοπίσει και πως ήθελε να γίνουν ζευγάρι!
Ο Dolego αναμένεται σύντομα να γυρίσει στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής με τη βοήθεια της αμερικανικής πρεσβείας. Ο έρωτας του στοίχισε ακριβά...
Οι ροζ απάτες online πληθαίνουν διαρκώς. Μόνο στη Μεγάλη Βρετανία τον τελευταίο χρόνο υπολογίζεται ότι 200.000 άτομα έπεσαν θύματα αντίστοιχων παγίδων μέσω διαδικτύου.

Cary Dolego by Gretaperla
Keywords
Τυχαία Θέματα