Κι' όμως δεν ήταν η πρώτη φορά του Ντομινίκ...

10:16 16/5/2011 - Πηγή: 24wro
Η υπόθεση της εξωσυζυγικής σχέσης του Στρος - Καν με την Ουγγαρέζα Οικονομολόγο...
και υφισταμένη του, Πιρόσκα Νάγκι, έλειξε το 2008, ύστερα από διεθνή σάλο και μια σύντομη έρευνα που πραγμτοποίησε το ΔΝΤ και η οποία δεν βρήκε αποδείξεις για «ανάρμοστη σχέση» και «κατάχρηση εξουσίας».

Το 2008, ήταν η πρώτη φορά που οι γυναικοδουλιές του Ντομινίκ Στρος - Καν προκαλούσαν πονοκέφαλο στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο.
Η αποκάλυψη της εξωσυζυγικής σχέσης έγινε από τον Αργεντίνο σύζυγο της Νάγκι, ο οποίος βρήκε στον υπολογιστή της ξανθιάς Ουγγαρέζας απίστευτου ερωτικού περιεχομένου email της συζύγου του και του Στρος Καν.

Τότε, ο Στρος - Καν, ομολόγησε τη σχέση του, κάνοντας ωστόσο λόγο για λάθος λόγω «φτωχής κρίσης».

Από την πλευρά της, η εξεταστική επιτροπή του ΔΝΤ, έψαξε να βρει κατά πόσον ο γενικός διευθυντής είχε προχωρήσει σε «ανάρμοστη σχέση» με υφισταμένη του προβαίνοντας μάλιστα σε «κατάχρηση εξουσίας».

Συναινετική η σχέση

Η τελευταία κατηγορία αφορούσε καταγγελίες που ήθελαν τον Στρος - Καν να εντάσσει την ερωμένη του σε πρόγραμμα εθελουσίας εξόδου, με αποζημίωση απολύτως αναντίστοιχη με τη θέση της στο ΔΝΤ.

Η απόφανση ήταν ανακούφιση - εν μέρει - για τον Στρος - Καν, αφού ανέφερε πως επρόκειτο για «συναινετική σχέση» με την υπάλληλο του Ταμείου, την ξανθή Ουγγαρέζα Οικονομολόγο, Πιρόσκα Νάγκι.

Το ΔΝΤ έκλεισε την υπόθεση με ανακοινωθέν που χαρακτήριζε «λυπηρή» την στάση του Στρος - Καν, στάση που «αντανακλά σοβαρό λάθος κρίσης».

Η Νάγκι εγκατέλειψε το ΔΝΤ και έκτοτε εργάζεται στην Ευρωπαϊκή Τράπεζα.
Από την πλευρά του ο Στρος - Καν προέβη σε έγγραφη απολογία, αναφέροντας σε email το οποίο απηύθυνε στο προσωπικό του ΔΝΤ, ότι επέδειξε φτωχή κρίση αλλά δεν προέβη σε κατάχρηση εξουσίας.

«Σχέση μιας βραδιάς»

Από την πλευρά της, η σύζυγος του Στρος - Καν, μια από τις πιο διάσημες και εγκυρες δημοσιογράφους της τηλεόρασης, μίλησε για «σχέση της μιας βραδιάς» την οποία τόσο η ίδια όσο και ο σύζυγός της, «έχουν αφήσει πίσω τους», καθώς «αγαπούν ο ένας τον άλλο».
Ο «σοσιαλιστής της σαμπάνιας» έκανε ... σα γορίλας

Πάντως τα σχόλια και οι φήμες - που στη Γαλλία αποτελούν αγαπημένη συνήθεια αιώνων - θέλουν τον Στρος - Καν, τον επωνομαζόμενο και «σοσιαλιστή της σαμπάνιας», να είναι απίστευτος γυναικάς και τον έχουν συνδέσει με διάφορες όμορφες και διάσημες γυναίκες.

Μια νεαρή ηθοποιός επίσης προσφάτως είχε πει πως ο Στρος - Καν έκανε «σα γορίλας» όταν την οδήγησε σε ένα διαμέρισμα στο Παρίσι.

Επίσης, δημοσιογράφος της εφημερίδας Liberation, έγραψε πέρσι, ότι «το μόνο πραγματικό πρόβλημα του Στρος - Καν είναι η εμμονή του με τις γυναίκες».

Το σκάνδαλο του 2008 και οι κάθε είδους φήμες για τον «σοσιαλιστή της σαμπάνιας» δεν είχαν απολύτως καμιά επίπτωση στη δημοτικότητα του Στρος - Καν.
Keywords
Τυχαία Θέματα