Ιταλία: Θέλει να παραμείνει κοντά στην κορυφή η Ίντερ

17:45 16/4/2011 - Πηγή: 24wro
Με τρία παιχνίδια αρχίζει η δράση για την 33η αγωνιστική του πρωταθλήματος Ιταλίας...
με τη Μίλαν να έχει θεωρητικά εύκολο έργο κόντρα στη Σαμπντόρια σήμερα το βράδυ.














ΡΟΜΑ – ΠΑΛΕΡΜΟ


Ρόμα: Διατήρησε τις ελπίδες της για τη τέταρτη θέση με τη νίκη θρίλερ μέσα στην έδρα της Ουντινέζε (2-1). Το νικητήριο γκολ
πέτυχε στο τέλος των καθυστερήσεων ο Τότι (94’) κι ενώ στο 88’ είχε δεχθεί την ισοφάριση! Η διαφορά πλέον από τη Λάτσιο μειώθηκε στους τέσσερις βαθμούς. Πρόβλημα στο κέντρο της άμυνας, τιμωρημένος ο Ζουάν (27/2), νοκ άουτ ο Μεξές (22/1), θα παίξει ο Λορία (2/1). Σταθερά εκτός ο πορτιέρο Ζούλιο Σέρτζιο (19/0).






Παλέρμο: Ο Ντέλιο Ρόσι επέστρεψε , όλα έδειχναν μια άνετη νίκη κόντρα στη Τσεζένα, με την ομάδα να προηγείται με 2-0 από το 36’ και αργότερα έπαιζε και με παίκτη παραπάνω από το 74’. Και όμως στις καθυστερήσεις η άμυνά της άνοιξε τόσο, που η Τσεζένα σκόραρε στο 92’ και στο 95’ για το τελικό 2-2! Αμέσως μετά εξαγριωμένοι οπαδοί περιμένανε τους παίκτες με άγριες διαθέσεις. Εκτός για τρίτο ματς ο χαφ Ίλισιτς (29/8), αμφίβολος ο σκόρερ Πινίγια (17/6).














ΜΙΛΑΝ – ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ


Μίλαν: Προχωρά με προσεκτικά και σταθερά βήματα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και επικράτησε πιο εύκολα από ότι δείχνει το 2-1 στη Φιορεντίνα. Και τα δύο γκολ τα πέτυχε στο πρώτο ημίχρονο με τους Ζέεντορφ και Πάτο, ενώ στο δεύτερο μέρος έριξε ταχύτητα για συντήρηση. Η αντίπαλος μείωσε στο 79’. Πιο σημαντικό θεωρείται η ανοησία του Ιμπραΐμοβιτς(28/14) να βρίσει τον διαιτητή για ανούσιο λόγο και πολύ λογικά δέχτηκε τρεις αγωνιστικές ποινή. Νοκ άουτ ο Αμπροζίνι (14/1), Μπονέρα (16/0), Ιντσάγκι (5/2) και Γιανκουλόφσκι (5/0). Αμφίβολος ο Νέστα (24/0).






Σαμπντόρια: Όλο και πιο κοντά είναι ο κίνδυνος του υποβιβασμού, μετά και την πέμπτη διαδοχική εντός έδρας ήττα από τη Λέτσε με 1-2. Η αντίπαλος με δύο και μόνο ευκαιρίες πέτυχε δύο τέρματα. Δύσκολο θεωρείται στη συνέχεια το πρόγραμμα για την ομάδα. Τιμωρημένος ο χαφ-εξτρέμ Μανίνι (26/0). Πρόβλημα στο κέντρο της άμυνας, πρακτικά νοκ-άουτ είναι ο Λουκίνι (23/0), ενώ δύσκολα θα αγωνιστεί και ο Γκασταλντέλο (25/1).














ΠΑΡΜΑ – ΙΝΤΕΡ


Πάρμα: Μετά και τη νέα ήττα από τη Λάτσιο (2-0) χαρακτηρίζεται δύσκολη η υπόθεση παραμονή στην κατηγορία. Αν και πήρε την πρωτοβουλία να κάνει αυτή παιχνίδι, δέχτηκε το γκολ στο 24’ και στη δεύτερη ευκαιρία που δημιούργησε η Λάτσιο στο 77’ τη μετουσίωσε σε γκολ. Δύσκολο το πρόγραμμά της στη συνέχεια και είναι σαφής ο προβληματισμός. Αμφίβολοι ο αρχισκόρερ Κρέσπο (27/9) και ο εξτρέμ Παλαντίνο (11/3).






Keywords
Τυχαία Θέματα