Ισπανία: O Ρονάλντο «ψάχνει» γκολ

21:25 15/5/2011 - Πηγή: 24wro
Η Σαραγόσα θέλει την νίκη για να ελπίζει στην παραμονή και η Εσπανιόλ …
για να «κυνηγήσει» μέχρι τέλους την έξοδο της στο Γιουρόπα Λιγκ.










Η αναμέτρηση του «Ρομαρέδα» ξεχωρίζει στην προτελευταία αγωνιστική του ισπανικού πρωταθλήματος, όπου όλα τα ματς έχουν κοινή ώρα έναρξης. Στο «Μαδριγάλ» Βιγιαρεάλ και Ρεάλ Μαδρίτης, κοντράρονται στο (κατ’ όνομα) ντέρμπι της αγωνιστικής, με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να «κυνηγά» γκολ για να βγει πρώτος σκόρερ.






ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ – ΜΑΛΑΓΑ




*Η Μπιλμπάο θέλει ένα βαθμό για να κατακτήσει μια θέση στο Γιουρόπα Λιγκ, ανάλογα και η Μάλαγα για να αποφύγει τον υποβιβασμού και μαθηματικά.




Αθλέτικ Μπιλμπάο: Για ακόμα μια αγωνιστική έδειξε τις γνωστές της αδυναμίες όταν αγωνίζεται μακριά από την έδρα της. Στον αγώνα με την Λα Κορούνια, προηγήθηκε νωρίς αλλά με δύο αυτογκόλ «κατάφερε» να χάσει. Πέρα από την μαθηματική επιβεβαίωση της θέσης για το Γιουρόπα Λιγκ, θέλει να πάρει και την πέμπτη θέση. Λείπουν για ακόμα μια φορά οι αμυντικοί Ουστάριτς (9/0) και Αουρτενέτσε (10/0) και το «μυαλό» στο χώρο του κέντρου Σουσαέτα (28/1).




Μάλαγα: Τα πετροδολάρια των Αράβων, έπιασαν τόπο, έστω και την ύστατη στιγμή. Με πέντε σερί νίκες, ξέφυγε από την ζώνη του υποβιβασμού και χρειάζεται ακόμα έναν για να εξασφαλίσει την παραμονή της και μαθηματικά. Τελευταίο «θύμα» της η Χιχόν, την οποία νίκησε με 2-0 με ευκολία με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο. Σοβαρή απώλεια ο τραυματισμός του πρώτου σκόρερ Ροντόν (30/14), ενώ εκτός παραμένει και ο αμυντικός Μτιλίγκα (19/0).






ΑΛΜΕΡΙΑ – ΜΑΓΙΟΡΚΑ




*Η Μαγιόρκα θέλει ένα βαθμό για να εξασφαλίσει την παραμονή της, αδιάφορη η Αλμερία που έχει ήδη υποβιβαστεί.






Αλμερία: Ανούσια ισοπαλία στον αγώνα με την Βιγιαρεάλ, καθώς σε κάθε περίπτωση γνωρίζει ότι του χρόνου θα αγωνίζονται στην δεύτερη κατηγορία. Η απογοήτευση είναι μεγάλη στην ομάδα, όμως οφείλει να συνέλθει για να επανέλθει το συντομότερο δυνατό στην Πριμέρα. Το μόνο που της απομένει είναι να ολοκληρώσει τις φετινές της υποχρεώσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Δεν έχει αγωνιστικά προβλήματα.






Μαγιόρκα: Δεύτερη σερί ισοπαλία και δείχνει να μην έχει προβλήματα για την παραμονή. Στην έδρα της Χέρκουλες, ήταν πολύ χειρότερη, έχανε με 2-0 στο ημίχρονο, όμως με ένα περίεργο τρόπο έφερε το ματς στα ίσια. Χρειάζεται να κάνει τα αυτονόητα για να πάει στην τελευταία αγωνιστική χωρίς άγχος. Εκτός αποστολής ο βασικό τερματοφύλακας Αουάτ (33/0) και ο μέσος Τεχέρα (15/0).






ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ – ΧΕΡΚΟΥΛΕΣ




*Η Ατλέτικο Μαδρίτης θέλει νίκη για να πάρει μια θέση στο Γιουρόπα Λιγκ, ενώ η Χέρκουλες είναι ήδη υ
Keywords
Τυχαία Θέματα