Η Samantha πήρε 10 κιλά

20:11 30/3/2011 - Πηγή: 24wro
H γνωστή σε όλους μας σεξομανής Samantha Jones νιώθει πιο όμορφη από ποτέ! Η 54χρονη Κim Cattrall, άφησε πίσω της το ρόλο της Sam, μαζί με την αψεγάδιαστη σιλουέτα της, που προσπαθούσε να διατηρήσει με νύχια και με δόντια.

Ο ρόλος της στο «Sex And The City» την ανάγκασε επί μία δεκαετία και βάλε να κάνει εξαντλητικές δίαιτες και πολλά χιλιόμετρα στους διαδρόμους του γυμναστηρίου.

Όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν, όμως, αφού η Cattrall πήρε μέσα σε έξι μόλις εβδομάδες 10 κιλά για την ανάγκη των γυρισμάτων της καινούριας της ταινίας «Meet Monica
Velour» στην οποία υποδύεται μια μεσήλικη πορνοστάρ που ζει σε τροχόσπιτο.

Το... ξεστράτισμα αυτό είναι το πρώτο της Kim μετά από 25 ολόκληρα χρόνια.

«Τα γυρίσματα έγιναν στο Detroit, όπου υπάρχουν αρκετά υπέροχα εστιατόρια. Έτσι, έφαγα και ήπια όσο ήθελα για έξι εβδομάδες». (…) «Ένιωσα ανακούφιση. Ήταν λες και ξεφορτώθηκα τη Barbie και πρωταγωνιστώ ξανά».

Η Kim Cattrall συνεχίζει λέγοντας πως ενώ λάτρευε το χαρακτήρα της Samantha Jones, ελπίζει στη καινούρια της ταινία ο κόσμος να μην τη συσχετίσει με την εθισμένη στο σεξ Sam.

«Λάτρευα να δουλεύω για το «Sex and the City». Ήταν μια ονειρεμένη δουλειά και ένας σπουδαίος χαρακτήρας για να υποδυθείς» (…) «Θα είμαι ηθοποιός μέχρι αν μη μπορώ να μιλήσω ή να κουνηθώ», είπε η ηθοποιός.
Keywords
Τυχαία Θέματα