Η Madonna και το FBI

19:30 6/4/2011 - Πηγή: 24wro
Mια καλή πράξη πήγε να κάνει η χριστιανή και τη κυνηγάει το FBI. Σύμφωνα με ...δημοσιεύματα, η βασίλισσα της ποπ Madonna κατηγορείται για παράνομες κινήσεις και παρατυπίες, όσον αφορά το σχολείο που έχει χτίσει στο Μαλάουι «Success for Kids».

Το ίδρυμα δημιουργήθηκε το 2001 και διαθέτει γραφεία σε 8 χώρες, με τα έσοδά του να υπολογίζονται στα 33 εκατομμύρια και την Madge να του έχει δωρίσει
όλα αυτά τα χρόνια 671.000 δολάρια.

«Όπως έχουμε πει και στο παρελθόν, ο οργανισμός κάνει κάποιες θετικές αλλαγές στην προσπάθεια να εξυπηρετήσει περισσότερα παιδιά. Ούτε η Madonna, ούτε ο οργανισμός είναι αντικείμενο έρευνας του FBI», δήλωσε η εκπρόσωπος της τραγουδίστριας, Liz Rosenberg, η οποία χαρακτηρίζει ψευδή όλα τα δημοσιεύματα που κατηγορούν την 52χρονη τραγουδίστρια.

Αυτό είναι το δεύτερο «χτύπημα» μέσα σε μία εβδομάδα για την τραγουδίστρια, καθώς ανέβαλε τα σχέδιά της να χτίσει σχολείο στο Μαλάουι λόγω οικονομικών ατασθαλιών! Συγκεκριμένα, 3,5 εκατομμύρια δολάρια έκαναν φτερά για αμοιβές σε αρχιτέκτονες, μισθούς, αυτοκίνητα, γραφεία και δωρεάν στέγη για το προσωπικό.

Πάντως, η «βασίλισσα» παραμένει προσηλωμένη στο έργο της για τα παιδιά του Μαλάουι και ελπίζουμε όντως τα δημοσιεύματα να είναι ψευδή και να μη κρύβονται πάλι οικονομικοί λόγοι πίσω από μια φιλανθρωπική ενέργεια.
Keywords
Τυχαία Θέματα