Γιουρόπα Λιγκ: Πορτογαλικός εμφύλιος

09:55 28/4/2011 - Πηγή: 24wro
Θα μπορούσε να είναι ένα παιχνίδι για το πρωτάθλημα Πορτογαλίας, αλλά δεν είναι.

Πρόκειται για τον έναν εκ των δύο ημιτελικών του Γιουρόπα Λιγκ, όπου Μπενφίκα και Μπράγκα κοντράρονται με το όνειρο της πρόκρισης στον τελικό του θεσμού.



Μπενφίκα: Μόνος τρόπος για να θεωρηθεί πετυχημένη αυτή η χρονιά για την ομάδα είναι να κατακτήσει το τρόπαιο του Γιουρόπα Λιγκ. Στο πρωτάθλημα ήταν αδύνατο να ακολουθήσει την ξέφρενη πορεία της Πόρτο και την περασμένη Τετάρτη αποκλείστηκε από την αιώνια αντίπαλό της από τη συνέχεια του εγχώριου κυπέλλου. Ακολούθησε βέβαια η κατάκτηση
του Λιγκ Καπ, αλλά αυτό δεν είναι αρκετό για μια τέτοια ομάδα. Με αρκετή δόση άγχους κέρδισε την Πάκος Φερέιρα για το πρωτάθλημα με σκορ 2-1, παίζοντας μάλιστα στα τελευταία λεπτά ποδόσφαιρο για να κρατήσει το σκορ.

Τραυματίας αποχώρησε ο μέσος Κάρλος Μάρτινς και μέχρι στιγμής αποτελεί ερωτηματικό αν θα παίξει. Σίγουρα εκτός ο δεξιός εξτρέμ Σάλβιο που τραυματίστηκε στο δεύτερο ματς με την Αϊντχόφεν, ενώ επιστρέφει ο αριστερός εξτρέμ Γκαϊτάμ που δεν αγωνίστηκε προληπτικά το Σάββατο.



Μπράγκα: Πρόκειται ουσιαστικά για το αουσάιντερ της διοργάνωσης κι όμως τα έχει καταφέρει περίφημα και έχει φτάσει στα ημιτελικά αποκλείοντας ήδη δύο σπουδαίες ομάδες. Ειδικά στο δεύτερο ματς με την Ντιναμό Κιέβου, κατάφερε να κρατήσει το 0-0 παρά το γεγονός πως αγωνιζόταν από το 28’ με 10 παίκτες. Και εκτός αυτού αγωνιζόταν ήδη με πολλές απουσίες. Την εβδομάδα που μας πέρασε, ξεκουράστηκε καθώς διεξήχθη ο τελικός του Λιγκ Καπ. Στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος έφερε 1-1 με τη Νασιονάλ. Συνολικά μετρά 12 σερί αήττητους αγώνες στις δύο διοργανώσεις.
Επιστρέφουν από τιμωρίες ο δεξιός μπακ Μιγκέλ Γκαρσία και ο στόπερ Κακά. Αναρρώσανε και μάλλον επιστρέφουν ο στόπερ Ροντρίγκες και ο αριστερός μπακ Έλντερσον.. τιμωρημένος είναι ο επιθετικός Πάουλο Σέζαρ, ενώ ο φορ Ούκρα δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής.


Betting Tips


* Εντός έδρας η Μπενφίκα στην Ευρώπη έχει χάσει μόλις ένα παιχνίδι και μετρά 11 νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα μόνο.
* Μόνο σε δύο εκτός έδρας ματς η Μπράγκα δέχτηκε γκολ από το πρώτο ημίχρονο και συγκεκριμένα σε αυτά με Άρσεναλ και Ντιναμό Κιέβου.
* Μόλις ένα γκολ έχει δεχτεί η άμυνα της Μπράγκα στα τελευταία πέντε παιχνίδια.



Στο… ψαχνό: Φαβορί σίγουρα θεωρείται η γηπεδούχος Μπενφίκα, αλλά μας χαλάει η χαμηλή απόδοση του άσου στο 1,54. Το πολύ άγχος και από τις δύο ομάδες, αλλά ειδικά της Μπενφίκα θα μας κάνει να ποντάρουμε στο under 2,25 με απόδοση στο 2,03 από την 10bet.

bettv.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα