Φύγαμε για… Euro!

12:46 2/12/2011 - Πηγή: 24wro
Η μεγάλη ώρα έφτασε για την Εθνική μας, καθώς στις 19:00...
(Live Onsports, NET) οι παίκτες του Φερνάντο Σάντος θα μάθουν τους αντιπάλους τους στους ομίλους του Euro 2012 που θα γίνει σε Πολωνία και Ουκρανία.
H Εθνική μας, και πρωταθλήτρια Ευρώπης το 2004, θα είναι στο τρίτο γκρουπ δυναμικότητας, κάτι που σημαίνει πως θα αποφύγει την Σουηδία, την Πορτογαλία και την Κροατία,
με την οποία ήταν μαζί στον όμιλο των προκριματικών.
Στον πρώτο όμιλο βρίσκονται οι δυο οικοδέσποινες, Πολωνία και Ουκρανία, φυσικά η πρωταθλήτρια κόσμου Ισπανία, και η φιναλίστ του Μουντιάλ του 2010, Ολλανδία.
Στο δεύτερο γκρουπ θα βρίσκεται η Γερμανία, ένα από τα μεγάλα φαβορί, η Ιταλία, η Αγγλία και η Ρωσία ενώ στο τέταρτο και τελευταίο γκρουπ, θα είναι η Δανία, η Γαλλία, η Τσεχία και η Ιρλανδία.
Να θυμίσουμε πως η διοργάνωση ξεκινάει στις 8 Ιουνίου ενώ ο μεγάλος τελικός θα γίνει την 1η Ιουλίου στο Κιέβο. Το πρόγραμμα της Εθνικής θα γίνει γνωστό αμέσως μετά την κλήρωση, στην οποία την ΕΠΟ θα εκπροσωπήσει ο Αντώνης Νικοπολίδης, ενώ στο Κίεβο θα βρίσκονται και οι Σοφοκλής Πιλάβιος, Τάκης Φύσσας και ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Φερνάντο Σάντος.
Αναλυτικά τα γκρουπ δυναμικότητας:
1ο γκρουπ

Πολωνία
Ουκρανία
Ισπανία
Ολλανδία

2ο γκρουπ

Γερμανία
Ιταλία
Αγγλία
Ρωσία

3ο γκρουπ

Κροατία
ΕΛΛΑΔΑ
Σουηδία
Πορτογαλία
4ο γκρουπ

Δανία
Γαλλία
Τσεχία
Ιρλανδία
Διαβάστε ακόμα το αφιέρωμα του Onsports για τα γήπεδα του Euro

onsports.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα