ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ: Crash test ενόψει EURO

09:31 11/11/2011 - Πηγή: 24wro
Το πρώτο από τα δύο, συνολικά, φιλικά ματς δίνει απόψε (21:30, Mega, Onsports), στο γήπεδο...
Καραϊσκάκη, η Εθνική ομάδα της χώρας μας, με αντίπαλο την Ρωσία.

Την Ρωσία υποδέχεται απόψε (21:30) σε φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας η Εθνική ομάδα της χώρας μας. Το ματς ωστόσο είναι ιδιαιτέρως σημαντικό, καθώς για τον Φερνάντο Σάντος θ’ αποτελέσει μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για δοκιμές, όπως ο ίδιος είπε
στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου, τόσο στην άμυνα, όσο και στην επίθεση.

Η δυναμικότητα της Ρωσίας δεν αφήνει, ωστόσο, πολλά περιθώρια επιλογών σε ότι αφορά στο αρχικό σχήμα και έτσι η Εθνική ομάδα της χώρας μας δεν θα παρουσιαστεί πολύ διαφορετική σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια.

Έτσι, το πιθανότερο σενάριο είναι να δούμε τον Τζόρβα κάτω από τα δοκάρια, τους Παπασταθόπουλο και Αβραάμ Παπαδόπουλο στο κέντρο της άμυνας, τον Τοροσίδη στο δεξί άκρο και τον Χολέμπας αντίστοιχο αριστερό. Την τριάδα των χαφ θ’ αποτελέσουν, εκτός σοβαρού απρόοπτου, οι Κατσουράνης, Φωτάκης και Καραγκούνης, ενώ στην κορυφή της επίθεσης αναμένεται ν’ αγωνιστεί ο Γκέκας, έχοντας την υποστήριξη των Σαμαρά (αριστερά) και Σαλπιγγίδη (δεξιά).

Από εκεί και πέρα άγνωστο είναι ποιοι εκ των 23 ποδοσφαιριστών θ’ αποκλειστούν, ωστόσο πρέπει να θεωρείται σχεδόν σίγουρο ότι δεν θα δούμε κάποια έκπληξη στην 18άδα. Ο Φερνάντο Σάντος έχει αποφασίσει να δοκιμάσει τους… νέους στο παιχνίδι με την Ρουμανία, την προσεχή Τρίτη (15/11), στο Άλταχ της Αυστρίας.

Από την άλλη πλευρά, η Ρωσία αναμένεται ν’ αγωνιστεί με διάταξη 4-3-3. Κάτω από τα δοκάρια αναμένεται να βρίσκεται ο Μαλάφεεφ, ενώ την αμυντική γραμμή θ’ αποτελέσουν, εκτός σοβαρού απρόοπτου, από αριστερά προς τα δεξιά οι: Ζιρκόφ, Μπ. Μπερεζούτσκι, Ιγκνάσεβιτς και Ανιούκοφ. Στην τριάδα των χαφ θα παίξουν οι: Ντενίσοφ, Σικόροφ και Σεμσόφ, ενώ την αντίστοιχη της επίθεσης οι: Αρσάβιν (αριστερά), Ζιριάνοφ (δεξιά) και Παβλιουτσένκο.

Onsports.gr


Keywords
Τυχαία Θέματα