Tα κουτσομπολιά της εβδομάδας...

08:56 11/11/2011 - Πηγή: 24wro
Η εβδομάδα πλησιάζει στο τέλος της και σήμερα είπαμε να κάνουμε μια περίληψη όλων αυτών...
που διαβάζουμε στα κουτσομπολίστικα περιοδικά, αλλά δεν κάναμε τον κόπο να γράψουμε. Με λίγα λόγια, αυτή την εβδομάδα μάθαμε ότι:

H Kate Middleton άρχισε να καταλαβαίνει τι σημαίνει να είναι παντρεμένη με τον πρίγκιπα William. Δήλωσε ότι της έχουν λείψει τα πάρτι,
τα σφηνάκια και ο χορός, και ότι τώρα κάνει παρέα μόνο με γέρους. Τι περίμενες, ακριβώς; Η Selena Gomez έμαθε για το παιδί του Justin Bieber από το Twitter. Θα σου το έλεγε, αλλά έφτιαχνε τα μαλλιά του εκείνη την ώρα. Η Kim Kardashian έχει κατάθλιψη και δεν τρώει τίποτα. Και εγώ έχω το σώμα της Naomi Campbell, αλλά δεν το κάνω θέμα… Στο σπίτι της Angelina Jolie και του Brad Pitt επικρατεί το χάος. Τα παιδιά τρώνε cupcakes για πρωινό, ουρλιάζουν στις νταντάδες τους στα γαλλικά και ο Pax προσπάθησε να βάλει το κεφάλι της Zahara στην τουαλέττα. Βγάλε τα cupcakes και τις νταντάδες και θα έχεις το Γίνε Ελληνική Οικογένεια για μια Εβδομάδα. Στο σπίτι της Angelina Jolie και του Brad Pitt πέφτουν και χαστούκια! Η Angelina έπιασε τον Brad να κοιτάζει μια φωτογραφία της συμπρωταγωνίστριάς στο World War Z, Katia Bokor, στην οποία η Bokor φορούσε μόνο τα εσώρουχά της. Τί να κάνει και η Angelina; Του την άστραψε. Ο Johnny Depp φλερτάρει με τη συμπρωταγωνίστριά του Amber Heard και υπάρχει μεγάλη χημεία ανάμεσά τους, αλλά ξύλο σπίτι του δεν έχει πέσει ακόμη. Η Κate Moss έχει φοβερές διατροφικές συνήθειες. Την είδαν στη Τζαμάικα να παραγγέλνει το πρωινό της, το οποίο ήταν τσιγάρα Marlboro και μπύρα. Μετά την πήρε ο ύπνος στη πισίνα, ενώ η κόρη της τής έδινε χτυπηματάκια στο κεφάλι για να ξυπνήσει. Η τελευταία φορά που ζυγίστηκε η Mariah Carey ήταν το 1998. Το πιστεύουμε εκατό τοις εκατό.


Fashionlove.gr


Keywords
Τυχαία Θέματα