Επίθεση σε Βασσάρα: Κοντά στο δράστη η Αστυνομία

10:25 30/3/2011 - Πηγή: 24wro
Σφίγγει ο κλοιός για τον δράστη της επίθεσης στον Κύρο Βασσάρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες η Αστυνομία είναι πολύ κοντά στην λύση του μυστηρίου της επίθεσης που έγινε προς τον υπεύθυνο ανάπτυξης διαιτησίας τον προηγούμενο Οκτώβριο, μετά το ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό.

Η ΕΛ.ΑΣ. φέρεται να έχει στρέψει τις έρευνες
σε έναν από τους πιο σκληρούς κακοποιούς της νύχτας, με τα αρχικά Γ.Μ.. Οι αστυνομικοί φέρεται να εκτιμούν ότι το άτομο αυτό ήταν εκείνο που το βράδυ της 30ης Οκτωβρίου ακολούθησε με μηχανή το ταξί που μετέφερε το Κύρο Βασσάρα από το ΟΑΚΑ στο σπίτι της πεθεράς του στα Καμίνια όπου και του επιτέθηκε.

Μάλιστα, σύμφωνα με χθεσινές πληροφορίες, ο Γ.Μ. συνελήφθη τα ξημερώματα της Τρίτης αλλά για άλλη υπόθεση στα πλαίσια της μεγάλης επιχείρησης «σκούπας» της αστυνομίας κατά του οργανωμένου εγκλήματος.

Πλέον το θέμα που τίθεται για την Αστυνομία είναι αρκετά σημαντικό, αφού θα πρέπει να αποδείξει ότι ο Γ.Μ. είναι ο δράστης της επίθεσης και πιθανόν να τον συνδέσει με ποδοσφαιρικό παράγοντα που φέρεται να εμπλέκεται στην επίθεση αφού έχουν εντοπιστεί τηλεφωνικές κλήσεις με άτομο της προσωπικής του φρουράς.

onsports.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα