Κόπα Λιμπερταδόρες: Ξεκαθαρίζει η πρόκριση

10:25 30/3/2011 - Πηγή: 24wro
Τρία παιχνίδια για ξενύχτηδες από το Κόπα Λιμπερταδόρες....
περιλαμβάνει το σημερινό κουπόνι.


ΝΤΕΠΟΡΤΕΣ ΤΟΛΙΜΑ-ΕΣΤΟΥΔΙΑΝΤΕΣ

Ντεπ. Τολίμα: Τον διασυρμό με 6-1 γνώρισε την περασμένη αγωνιστική στη Βραζιλία από την Κρουζέιρο η ομάδα της Κολομβίας και πλέον πολύ δύσκολα θα καταφέρει να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση. Στο πρωτάθλημα πάντως οι γηπεδούχοι προέρχονται από δύο σερί νίκες που τους έφεραν στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα, 7 πόντους πίσω από την πρωτοπόρο Όνσε Κάλδας. Από το αποψινό ματς θα απουσιάσει ο βασικός αμυντικός χαφ,
Ουρτάδο.

Εστουδιάντες: Τρεις σερί νίκες μετρά στον 7ο όμιλο η Εστουδιάντες, με τελευταίο… θύμα της την ουραγό Γκουαρανί, της οποίας επικράτησε πολύ εύκολα με 5-1 την περασμένη αγωνιστική. Στους 9 βαθμούς βρίσκονται πλέον οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι ακόμα και με το βαθμό της ισοπαλίας απόψε «κλειδώνουν» την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού. Εκτός αποστολής για την αναμέτρηση στο «Μανουέλ Μουρίγιο Τόρο» ο τιμωρημένος κεντρικός αμυντικός, Ροκάνγλια και ο τραυματίας επιθετικός Φερνάντες.

ΓΚΟΥΑΡΑΝΙ-ΚΡΟΥΖΕΪΡΟ

Γκουαρανί: Την 4η ήττα σε ισάριθμα ματς στον όμιλο γνώρισε την περασμένη αγωνιστική η ομάδα της Παραγουάης με το «βαρύ» 5-1 από την Εστουδιάντες. Χωρίς βαθμό οι γηπεδούχοι, φυσικά και δεν έχουν καμία ελπίδα και πλέον αγωνίζονται για την «τιμή των όπλων» με στόχο να μην τελειώσουν με το.. απόλυτο μηδέν τη φάση των «32». Τελευταία στιγμή θα αποφασιστεί η συμμετοχή του βασικού μέσου Πανιάγκουα.

Κρουζέιρο: Στην κορυφή του ομίλου με απολογισμό 3 νίκες και μία ισοπαλία βρίσκεται η Κρουζέιρο, η οποία την περασμένη αγωνιστική δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα απέναντι στην Τολίμα και την… φιλοδώρησε με 6 «τεμάχια». Επέστρεψαν από τις υποχρεώσεις τους οι διεθνείς (Βικτορίνο και Ενρίκε), ενώ ο νεοαποκτηθείς Μπραντάο δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής.

ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ-ΧΟΡΧΕ ΒΙΛΣΤΕΡΜΑΝ

Ιντερνασιονάλ: Με το άνετο εκτός έδρας 4-1 επικράτησε την περασμένη αγωνιστική η Ιντερνασιονάλ της Βίλστερμαν και σήμερα την υποδέχεται στο «Μπέιρα Ρίο¨του Πόρτο Αλέγκρε με στόχο ακόμα ένα «τρίποντο» που θα την εδραιώσει στην κορυφή και το +3 από την Έμελεκ. Τελευταία στιγμή θα επιστρέψουν οι διεθνείς, εκτός για μεγάλο χρονικό διάστημα ο κεντρικός αμυντικός, Σορόντο.

Χ. Βίλστερμαν: Τρεις ήττες σε ισάριθμα ματς μετρούν οι φιλοξενούμενοι, που έχουν πετύχει μόλις ένα γκολ σε αυτό το διάστημα, στο 4-1 της 16ης Μαρτίου κόντρα στη σημερινή τους αντίπαλο στη Βολιβία. Το μοναδικό πρόβλημα ακούει στο όνομα, Μοσκέρα (μέσος) η συμμετοχή του οποίου θα αποφασιστεί τελευταία στιγμή.

Στο ψαχνό: Ιντερνασιονάλ-Βίλστερμαν over 3,5 (1.92 στην 10bet.com), Τολίμα-Εστουδιάντες under στο 1.65.



bettv.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα