Επαναφέρουν τον εξάντα στην κατάρτιση των λιμενικών

23:26 5/12/2011 - Πηγή: 24wro
Στις αρχές του 2012 πρόκειται να ξεκινήσει την... εκπαιδευτική του δραστηριότητα το πρώτο Ινστιτούτο Λιμενικής Κατάρτισης της Ελλάδας, που ιδρύθηκε σήμερα στη Θεσσαλονίκη, με προοπτική να αποκτήσει μελλοντικά δύο παραρτήματα σε ισάριθμα λιμάνια.

Το Ινστιτούτο, που φέρει την επωνυμία «Εξάντας» έχει ως αποστολή την παροχή πιστοποιημένης εκπαίδευσης στους εργαζόμενους της λιμενικής βιομηχανίας και της ναυτιλίας γενικότερα, σύμφωνα
με ανακοίνωση του Οργανισμού Λιμένος Θεσσαλονίκης (ΟΛΘ).

Το διοικητικό συμβούλιο του Ινστιτούτου έχει ως πρόεδρο τον επικεφαλής της ΟΛΘ ΑΕ Στέλιο Αγγελούδη, ενώ τις υπόλοιπες θέσεις του Συμβουλίου καταλαμβάνουν οι: Αριστείδης Χαλάτσης (εκπρόσωπος του Οργανισμού Λιμένος Καβάλας), Χρήστος Σκεύας (διευθύνων σύμβουλος Οργανισμού Λιμένος Αλεξανδρούπολης), Γιώργος Τσικνάκης (πρόεδρος Οργανισμού Λιμένος Ηρακλείου), Γιάννης Πρίγκος (πρόεδρος Οργανισμού Λιμένος Βόλου), Γιώργος Καστελλάνος (εκτελεστικός διευθυντής Ένωσης Λιμένων Ελλάδος) και Γιώργος Γεωργακόπουλος (πρόεδρος Ομοσπονδίας Μονίμων Υπαλλήλων Λιμένων Ελλάδος).

Στην πρώτη του συνεδρίαση, το διοικητικό συμβούλιο του «Εξάντα» συζήτησε τον προγραμματισμό δράσης και το επιχειρησιακό σχέδιο του Ινστιτούτου για το έτος 2012. Στη διάρκεια της πρώτης αυτής συνεδρίασης, το συμβούλιο εξέλεξε ομόφωνα ως Γενικό Διευθυντή του Ινστιτούτου τον Δρα. Γεώργιο Βαγγέλα (Διδάκτορα Οικονομικής και Διοίκησης Λιμένων).
Keywords
Τυχαία Θέματα