Ελίνα Μπεκάκου - Βενετία Κυρίου πιάστηκαν μαλλί με μαλλί μέσα σε club

10:20 20/4/2011 - Πηγή: 24wro
Ποιος είδε την Ελίνα Μπεκάκου και δεν την φοβήθηκε…
Η Βενετία Κυρίου πάντως, αν δεν φοβήθηκε σίγουρα… ξεμαλλιάστηκε! Πριν λίγες ημέρες, τα δυο μοντέλα βρέθηκαν σε γνωστό club στου Ψυρρή, σε διαφορετικές παρέες.

Ας πάρουμε τα πράγματα, όμως, από την αρχή… Η Βενετία, από τότε που η Ελίνα, δήλωσε συμμετοχή στο «Big Brother», μίλαγε για εκείνη με τα «καλύτερα» λόγια. Οι δηλώσεις της, βέβαια, είχαν φτάσει στα αυτιά της σεξοβόμβας του reality κι όπως φάνηκε την περίμενε στη γωνία.

Η Βενετία Κυρίου, βρισκόταν ήδη στο club όταν μπήκε η Ελίνα. Μόλις λοιπόν διασταυρώθηκαν τα βλέμματά τους, σύμφωνα με πληροφορίες του gossip-tv.gr, και η Ελίνα της μίλησε λίγο έντονα, η πρώτη της είπε: «Δεν ασχολούμαι με τσ…». Αυτό ήταν αρκετό για να πάρει φωτιά η χορεύτρια.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τις ίδιες πληροφορίες, η Ελίνα, χωρίς να υπολογίσει τους παρευρισκόμεους, της τράβηξε τα μαλλιά, άρχισε να την κλωτσάει και να τη βρίζει. Φυσικά, η Βενετία, δεν έμεινε με σταυρωμένα χέρια, απεναντίας, άρχισε να της λέει: «Φύγε από εδώ μωρή παλιό βί…. Πήγαινε στα gay bar που συχνάζεις και μην ασχολείσαι μαζί μου»

gossip-tv.gr
Keywords
Αναζητήσεις
eleniki porno me mali
Τυχαία Θέματα