ΔΕΙΤΕ: Τα διάσημα μωρά της χρονιάς στις πρώτες τους εμφανίσεις

22:01 16/12/2011 - Πηγή: 24wro
Αυτή η χρονιά είχε πολλά διάσημα μωρά...
Και οι περισσότεροι περήφανοι γονείς προτίμησαν αντί για τα καθιερωμένα εξώφυλλα των περιοδικών να βγάλουν τις πρώτες τους φωτογραφίες στο Twitter…

Skyler Morrison Berman: Η Rachel Zoe ανέβασε αυτή τη φωτογραφία του μικρού της γιου, γράφοντας, «Οι 2 αγάπες της ζωής μου. . . @rbermanus και Skyler Morrison. Η ζωή μου είναι ολοκληρωμένη».
Bingham Bellamy: Λίγο μετά τη γέννηση του γιου
τους, ο περήφανος μπαμπάς Matthew Bellamy ανέβασε στο Twitter αυτή τη φωτογραφία της Kate Hudson με το μωρό τους, Bingham.
Flynn Bloom: Η Miranda Kerr και ο Orlando Bloom ανέβασαν αυτή τη φωτογραφία του μοντέλου να θηλάζει τον γιο τους, λίγες εβδομάδες μετά την γέννησή του τον Ιανουάριο.
Harper Beckham: Η πρώτη φωτογραφία της μικρής fashionista ήταν όταν ήταν μόλις μιας εβδομάδας, αγκαλιά με τον μπαμπά David Beckham.
Sadie Grace Applegate-LeNoble: Τρεις εβδομάδες μετά τη γέννησή της, η μικρή Sadie Grace, εμφανίστηκε με τη μαμά Christina Applegate στο εξώφυλλο του περιοδικού People.
Aleph Millepied: Η Natalie Portman κατάφερε να κρύψει το πρόσωπο του μικρού Aleph για πολλούς μήνες, αλλά τον Οκτώβριο καταφέραμε να δούμε πόσο γλυκός είναι!
Xander Jones: Ένα μήνα μετά τη γέννηση του γιου της, η January Jones τον πήρε στα πλατό του Mad Men.

Moroccan και Monroe Cannon: Όταν τα δίδυμα έγιναν έξι μηνών, η Mariah Carey τα παρουσίασε στον κόσμο, δίνοντας συνέντευξη στη Barbara Walters.
fashionlove.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα