ΔΕΙΤΕ: Ετσι έζησε την «τρέλα» το ζεύγος Σισέ!

12:45 1/4/2011 - Πηγή: 24wro
Ο Τζιμπρίλ Σισέ έχει «χτυπήσει» τατουάζ με το τριφύλλι στο μηρό, έχει μια απίστευτη σχέση αγάπης με τον κόσμο του Παναθηναϊκού...
και έχει δηλώσει ότι είναι πλέον και αυτός οπαδός του «τριφυλλιού».

Άλλη μια απόδειξη της αφοσίωσης του Γάλλου σούπερ σταρ με τους «πράσινους» έρχεται μέσα από τη στάση του στους δύο εντός έδρας αγώνες των προημιτελικών των πλέι οφ της Euroleague
μεταξύ του Παναθηναϊκού και της Μπαρτσελόνα.

Δεν είναι μόνο η παρουσία του, μαζί με τη σύζυγό του, Τζουντ, στις άσπρες πολυθρόνες δίπλα από το παρκέ και στις δύο αναμετρήσεις του ΟΑΚΑ. Είναι το πάθος που βγάζει για το σύλλογο, το οποίο μάλιστα έχει μεταφέρει και στη σύντροφό του, όπως αποκαλύπτεται από τα σχόλιά της στην προσωπική της σελίδα στο Twitter.

Η Τζουντ έζησε τον αγώνα, αλλά και την προετοιμασία του, σαν φίλαθλος του «τριφυλλιού», ενώ αποκάλυψε τον προληπτικό χαρακτήρα του «Τζιμπρίλιαντ» για το ντύσιμό του πριν τον αγώνα, αλλά και την κοινή επιθυμία του ζεύγους για να βρεθεί και στο φάιναλ φορ της Βαρκελώνης. Μάλιστα, δεν δίστασε να παραδεχθεί, με… συνωμοτικό τρόπο, ότι αρχίζει και προτιμά το μπάσκετ από το ποδόσφαιρο!

Η γυναίκα του Σισέ είχε εκδηλώσει τον ενθουσιασμό και την ανυπομονησία της για τον 4ο αγώνα των δύο ομάδων λίγα λεπτά μετά τη λήξη της αναμέτρησης της Τρίτης (29/3). «Τι σπουδαίο παιχνίδι. Το απόλαυσα. Δεν μπορώ να περιμένω για το ματς της Πέμπτης», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά και αποδείχθηκε συνεπέστατη στη δήλωσή της!

Από το μεσημέρι της Πέμπτης (31/3), όταν πήγε στο Κολωνάκι για φαγητό και ψώνια με τον Τζιμπρίλ, δεν έκρυβε τον ενθουσιασμό της για τη βραδινή παρουσία της στο κλειστό του ΟΑΚΑ. «Ανυπομονώ για τον αγώνα», έγραψε σε φίλη της η οποία της έκανε σχετική νύξη, δίνοντάς της ραντεβού το βράδυ στο γήπεδο. Μάλιστα, δεν περιορίστηκε σε αυτό και προχώρησε, ύστερα από σχετικό «πείραγμα» της καλής της φίλης, σε «αποκάλυψη» για τον… προληπτικό χαρακτήρα του Τζιμπρίλ.

«Πες του να φοράει τα ίδια ακριβώς ρούχα (σ.σ. με το νικηφόρο αγώνα της Τρίτης)», ήταν η παρότρυνση, για να έρθει η αφοπλιστική απάντηση από την κα Σισέ: «Τις πρώτες δύο φορές που πήγε σε αγώνα μπάσκετ (σ.σ. του Παναθηναϊκού), του έδωσαν να φοράει ένα καπέλο και αποφάσισε ότι αυτό έφερνε γρουσουζιά. Γι' αυτό και δεν πρόκειται να το ξαναφορέσει. Οντως δεν το φόρεσε στο τελευταίο παιχνίδι (σ.σ. της Τρίτης) και πλέον θα φορέσει ο,τιδήποτε εκτός από αυτό το πράσινο καπέλο, προκειμένου να νικήσουμε!»

Η Τζουντ έγινε και αυτή οπαδός του Παναθηναϊκού και άρχισε να «αγχώνεται» λίγη ώρα πριν το τζάμπολ. «Είμαι στο δρόμο για τον αγώνα μπάσκετ μαζί με τον σύζυγο. Είχαμε ως τώρα μια όμορφη μέρα, ας ελπίσουμε ότι θα ολοκληρωθεί με τον ίδιο τρόπο. Καλή τύχη PANA», έγραψε χαρακτηριστικά στο twitter καθοδόν για το κλειστό του ΟΑΚΑ.

Στη διάρκεια του αγώνα, το πάθος της ήταν δεδομένο και το μετέφερε και μέσα από τη συγκεκριμένη σελίδα κοινωνικής δικτύωσης. «Η ατμόσφαιρα είναι σπουδαία… απίστευτη…
Keywords
Τυχαία Θέματα