Τι καιρό θα κάνει το Σαββατοκύριακο

12:15 1/4/2011 - Πηγή: 24wro
Αρκετά βροχερός θα είναι ο καιρός...
ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
Αρκετά βροχερός θα είναι ο καιρός στις ανατολικές και νότιες περιοχές και κυρίως στις Κυκλάδες, στην Κρήτη και από το βράδυ στα Δωδεκάνησα, όπου θα έχουμε ισχυρές καταιγίδες. Οι βορειονατολικοί άνεμοι θα είναι ενισχυμένοι στο Αιγαίο και θα φτάνουν περίπου τα
8 μποφόρ. Στα ανατολικά η θερμοκρασίες θα έχουν μικρότερη τιμή από ότι στη Δυτική Ελλάδα που θα έχουμε 22 βαθμούς. Στις υπόλοιπες περιοχές η θερμοκρασία θα φτάσει τους 18 με 20 βαθμούς.

ΑΥΡΙΟ ΣΑΒΒΑΤΟ
Σε γενικές γραμμές ο καιρός θα είναι καλός στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας. Στα ανατολικά και νότια όμως θα έχουμε αυξημένη συννεφιά με πιθανότητα για βροχές κυρίως στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, δηλαδή στις Κυκλάδες, στην Κρήτη και στα Δωδεκάνησα όπου θα εκδηλωθούν και καταιγίδες τοπικά ισχυρές. Στις υπόλοιπες περιοχές, τις απογευματινές ώρες κυρίως στα ηπειρωτικά η συννεφιά θα είναι αυξημένη και περιμένουμε κάποιες μπόρες. Οι βόρειοι άνεμοι θα εξακολουθήσουν να φτάνουν τα 8 μποφόρ στο Αιγαίο, στα υπόλοιπα πελάγη δεν θα δημιουργηθει πρόβλημα. Η θερμοκρασία ίσως υποχωρήσει έναν με δύο βαθμούς στα ανατολικά.

ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΚΥΡΙΑΚΗ
Η συννεφιά θα είναι λιγότερη στα ανατολικά και νότια και οι βροχές θα περιοριστούν κυρίως στις νοτιοανατολικές νησιωτικές περιοχές, περισσοτερο στα Δωδεκάνησα όπου θα εκδηλωθούν καταιγίδες. Δε θα λείψουν όμως και πάλι οι απογευματινές μπόρες στα ηπειρωτικά. Οι άνεμοι θα μεταβληθούν σε δυτικούς, βορειοδυτικούς και θα εξασθενήσουν σταδιακά και στο Αιγαίο στα 5 έως 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 18 βαθμούς.

ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ
Προβλέπεται συννεφιά κατά περιόδους, ίσως και καταιγίδα σήμερα, οι βοριάδες πνέουν ενισχυμένοι και φτάνουν στα ανατολικά μέχρι και τα 8 μποφόρ και η θερμοκρασία δε θα ξεπεράσει τους 14 βαθμούς.
Αύριο θα είναι αρκετά συννεφιασμένος ο καιρός, βροχές όμως περιμένουμε κυρίως στα ανατολικά και βόρεια του νομού κατά διαστήματα. Οι βόρειοι άνεμοι θα έχουν περίπου την ίδια ένταση και η θερμοκρασία δε θα ξεπεράσει τους 13 με 14 βαθμούς.
Καλύτερα θα είναι τα πράγματα την Κυριακή καθώς θα υπάρχουν διαστήματα ηλιοφάνειας, βέβαια στα ανατολικά και βόρεια θα υπάρχει αυξημένη συννεφιά. Οι βόρειοι άνεμοι θα εξασθενήσουν ένα με δύο μποφόρ και η θερμοκρασία θα αγγίξει περίπου τους 15 βαθμούς το μεσημέρι.
Keywords
Τυχαία Θέματα