Χαρτογράφηση Προσώπου

07:15 2/10/2013 - Πηγή: 24wro


Πολλές γυναίκες, ακόμα και μεγάλης ηλικίας, ταλαιπωρούνται από ανεξήγητη ακμή που εμφανίζεται κυρίως σε...

συγκεκριμένα σημεία του προσώπου τους.

Οι δερματολόγοι, βασισμένοι στην αρχαία κινεζική ιατρική, κατέληξαν στο συμπέρασμα πως κάθε σημείο του προσώπου μας αντανακλά κάποιο άλλο όργανο του σώματός μας. Η χαρτογράφηση του προσώπου λοιπόν δεν είναι τίποτα άλλο παρά μια ανάλυση του δέρματος η οποία εξηγεί πώς και με ποιόν τρόπο συγκεκριμένες περιοχές του προσώπου συνδέονται με άλλα όργανα, και πως η ακμή σε συγκεκριμένα σημεία αντανακλά πρόβλημα στο όργανο με το οποίο
συσχετίζεται.

Στην φωτογραφία απεικονίζονται οι βασικές περιοχές του προσώπου όπου συναντάται η ακμή, το όργανο του σώματος με το οποίο συνδέεται η κάθε περιοχή και τι μπορούμε να κάνουμε για να βελτιώσουμε την κατάσταση.

Περιοχές 1 και 3: Ουροδόχο κύστη και πεπτικό σύστημα - Βελτιώστε την διατροφή σας και πίνετε περισσότερο νερό

Περιοχή 2: Συκώτι - Μειώστε το αλκοολ, τα πικάντικα φαγητά και τα γαλακτοκομικά. Η συγκεκριμένη περιοχή μπορεί επίσης να σχετίζεται και με τροφική αλλεργία.

Περιοχές 4 και 10: Νεφρά - Φροντίστε να διατηρείστε ενυδατωμένοι και μειώστε ποτά, καφέ και αναψυκτικά που σας αφυδατώνουν.

Περιοχές 5 και 9: Αναπνευστικό σύστημα - Συνήθως καπνιστές και άτομα που υποφέρουν από αλλεργίες εμφανίζουν ακμή σε αυτές τις περιοχές.

Περιοχές 6 και 8: Και πάλι νεφρά - Οι μαύροι κύκλοι είναι πολλές φορές αποτέλεσμα αφυδάτωσης.

Περιοχή 7: Καρδιά - Ελέγξτε την πίεση σας και φροντίστε να χρησιμοποιείτε υποαλλεργικά καλλυντικά στην περιοχή.

Περιοχή 12: Στομάχι - Ακολουθήστε μια δίαιτα για αποτοξίνωση ή προσθέστε περισσότερες ίνες ώστε να βοηθήσετε την πέψη.

Περιοχές 11 και 13: Ορμόνες - Το στρες και οι ορμονικές διακυμάνσεις μπορούν να καταπολεμηθούν με πρόσληψη περισσότερου νερού και κατανάλωση σκουρόχρωμων λαχανικών, ωστόσο αν το πρόβλημα εξακολουθεί να παραμένει στις συγκεκριμένες περιοχές καλό είναι να απευθυνθείτε σε γιατρό για να ελέγξει πιθανή ορμονική διαταραχή. Έχετε υπόψη σας ότι ακμή κάποιες συγκεκριμένες μέρες σε αυτές τις περιοχές φανερώνει ότι έχετε ή είστε κοντά στην ωορρηξία και μάλιστα η ωορρηξία γίνεται από την πλευρά που εμφανίζεται η ακμή.

Περιοχή 14: Ασθένεια - η ακμή στην περιοχή του λαιμού μπορεί να σχετίζεται με πιθανή άμεση ασθένεια σας και με την μάχη που δίνει το σώμα σας να ανταπεξέλθει. Στην περίπτωση αυτή, η ξεκούραση και η πρόσληψη αυξημένων υγρών μπορούν να βοηθήσουν.

exoenavaros
Keywords
Τυχαία Θέματα