Από το αεροδρόμιο... στο Μαξίμου ο Σαμαράς για το φορολογικό

19:38 10/12/2012 - Πηγή: 24wro
«Κλειδώνει» σήμερα το βράδυ, όπως όλα δείχνουν, το νέο φορολογικό νομοσχέδιο...
Σύμφωνα με πληροφορίες ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, επιστρέφει στις 22:00 το βράδυ από τη Νορβηγία -τροποποιώντας το αρχικό πρόγραμμά του βάσει του οποίου θα ερχόταν στην Ελλάδα αύριο το πρωί- και θα κατευθυνθεί απευθείας στο Μέγαρο Μαξίμου, όπου και θα πραγματοποιήσει έκτακτη τηλεδιάσκεψη με τους κυβερνητικούς εταίρους, Ευάγγελο Βενιζέλο
και Φώτη Κουβέλη.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, οι τρεις πολιτικοί αρχηγοί αναμένεται να κλείσουν τις τελευταίες λεπτομέρειες του φορολογικού νομοσχεδίου, προκειμένου αυτό να κατατεθεί αύριο, Τρίτη, στην αρμόδια Επιτροπή της Βουλής, ώστε να ψηφιστεί την ερχόμενη Τετάρτη.

Όπως έγραφε νωρίτερα και το newpost.gr, τα όποια «κενά» απομείνουν, δεν αποκλείεται αν χρειαστεί να κλείσουν, αυτό να γίνει με τηλεφωνικές επικοινωνίες μεταξύ των κ.κ. Σαμαρά, Βενιζέλου και Κουβέλη, δεδομένου ότι ο κ. Σαμαράς θα πρέπει να βρίσκεται την Πέμπτη στις Βρυξέλλες για την Σύνοδο Κορυφής.

Οι συνεννοήσεις μεταξύ των τριών αρχηγών και η κοινοβουλευτική εξέλιξη με την ψηφοφορία για το φορολογικό πάντως, εκτιμάται ότι θα καθορίσουν και τις όποιες αλλαγές –και χρονικά- στο εσωτερικό της κυβέρνησης, ως προς τον αναμενόμενο ανασχηματισμό.

newpost.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα