Τρισδιάστατη η βασίλισσα Ελισάβετ

19:28 10/12/2012 - Πηγή: 24wro
Η βασίλισσα της Μεγάλης Βρετανίας θα είναι πανταχού παρούσα και μάλιστα τρισδιάστατη στο Χριστουγεννιάτικο μήνυμά της...
Σύμφωνα με την Βρετανική Independent φορώντας τα ειδικά 3D γυαλιά θα παρακολουθήσουν οι Βρετανοί το μήνυμα που θα απευθύνει τα Χριστούγεννα η Βασίλισσα Ελισάβετ.

Είναι η πρώτη φορά που ένα μέλος της βασιλικής οικογένειας θα βιντεοσκοπηθεί με αυτόν τον τρόπο, ύστερα
και από την άρνηση του πρίγκιπα William να επιτρέψει κάμερες 3D να καταγράψουν τον γάμο του με την δούκισσα του Κέμπριτζ στο Westminster Abbey.

Οι τηλεθεατές θα χρειαστούν τα ειδικά γυαλιά και τηλεόραση, προκειμένου να παρακολουθήσουν τρισδιάστατα της ευχές της Ελισάβετ την οποία θα μπορεί να την παρακολουθήσει κανείς και από το BBC και το ITV.

Η 3D μετάδοση σηματοδοτεί το τελευταίο εγχείρημα της βασίλισσας σε νέα την τεχνολογία. Το 2007το μήνυμα της Βασίλισσας Ελισάβετ είχε μεταδοθεί ζωντανά από το Youtube για πρώτη φορά, ενώ το κανάλι του παλατιού στην συγκεκριμένη ιστοσελίδα αριθμεί από τότε 40 εκατομμύρια επισκέψεις. Επίσης, υπάρχει και λογαριασμός στο Twitter για την βασιλική οικογένεια από το 2009 στο Queen_UK.

Σύμφωνα με πληροφορίες το μήνυμα της Ελισάβετ δεν θα περιλαμβάνει κάποια αναφορά στο παιδί που περιμένουν ο Ουίλιαμ και η Κέιτ, η Βασίλισσα ωστόσο αναμένεται να αναφερθεί στους Ολυμπιακούς αγώνες που διοργάνωσε η Βρετανία.

news247.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα