Ανυποχώρητοι οι οδηγοί ταξί - Ζητούν συνάντηση με Παπανδρέου

09:30 24/7/2011 - Πηγή: 24wro
Συνάντηση με τον πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου ζητούν οι ιδιοκτήτες ταξί...
για «να αρθούν οι παρεξηγήσεις», όπως είπε ο επικεφαλής τους, Θύμιος Λυμπερόπουλος. Τη Δευτέρα το πρωί συνεδριάζουν με τη συμμετοχή όλων των περιφερειακών σωματείων, οι ιδιοκτήτες ταξί προκειμένου να καθορίσουν
την περαιτέρω στάση τους, με την αντιπαράθεση γύρω από το θέμα να μεταφέρεται την ερχόμενη Τρίτη σε πολιτικό επίπεδο, αφού ο υπουργός Μεταφορών, Γιάννης Ραγκούσης, θα ενημερώσει το διευρυμένο Κοινοβουλευτικό Τομέα Εργασίας Μεταφορών του ΠΑΣΟΚ 
Οι αυτοκινητιστές συνέχισαν και χθες με ηπιότερης μορφής κινητοποιήσεις τον αγώνα τους, μετά από τις έντονες διαμαρτυρίες του τουριστικού, αεροπορικού και ξενοδοχειακού κόσμου.
Παρέμβαση εισαγγελέα
Την ίδια ώρα, ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ιωάννης Τέντες, με παρέμβασή του ζητεί την αφαίρεση των πινακίδων των οχημάτων, που πραγματοποιούν καταλήψεις, το σχηματισμό δικογραφιών και την παραπομπή των ιδιοκτητών σε δίκες-εξπρές, για το κλείσιμο αεροδρομίων, λιμανιών, από οδηγούς ταξί.
Ειδικότερα, ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου παρήγγειλε στους εισαγγελείς Εφετών της χώρας να δώσουν εντολή στους κατά τόπους εισαγγελείς Πρωτοδικών να λάβουν όλα εκείνα τα απαραίτητα μέτρα, ώστε να μην παρακωλύονται οι συγκοινωνίες και η λειτουργία εγκαταστάσεων κοινής ωφελείας, στις οποίες περιλαμβάνονται τα αεροδρόμια και τα λιμάνια.
Παράλληλα, ο κ. Τέντες σημειώνει ότι σε περίπτωση παρακώλυσης συγκοινωνιών αμέσως να σχηματίζονται δικογραφίες σε βάρος των υπευθύνων ιδιοκτητών ταξί και οι υποθέσεις αυτές να εκδικάζονται συντομότατα.
Keywords
Τυχαία Θέματα