Αναβάθμιση του τουριστικού τρένου Πειραιά

12:25 25/4/2011 - Πηγή: 24wro
Θα υπάρξει αναβάθμιση του τουριστικού τρένου στον Πειραιά όπως αναφέρθηκε στη βόλτα που πραγματοποίησαν με το τρένο, το νέο...
Προεδρείο του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιώς, με επικεφαλής τον πρόεδρό του κ. Γ. Ζησιμάτο και ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Β. Μιχαλολιάκος.

Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας
του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιά να πραγματοποιηθεί περιήγηση του Δημάρχου από το terminal των κρουαζιεροπλοίων έως το τέλος της διαδρομής που αυτό ακολουθεί, ώστε να δει από κοντά την πρώτη εικόνα της πόλης που αντικρίζουν οι επιβαίνοντες στο τρένο τουρίστες και επισκέπτες, να αξιολογηθεί και στη συνέχεια να βελτιωθεί με τις απαραίτητες, από πλευράς Δήμου, παρεμβάσεις, κατά την διάρκεια της περιήγησης, συζητήθηκαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος και ο Δήμαρχος, όπως σημειώνει σε ανακοίνωσή του ο ΕΣΠ, δεσμεύτηκε να στηρίξει την δράση του τρένου, ως σημαντικού παράγοντα στήριξης της πειραϊκής αγοράς και ανάδειξης του Πειραιά ως μεγάλου και ελκυστικού προορισμού και να ικανοποιήσει το αίτημα του εμπορικού κόσμου για την δημιουργία δυο καλαίσθητων στάσεων στα σημεία επιβίβασης και αποβίβασης.

newscode.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα