Αφιλοκερδώς ο Ίβκοβιτς στην Εθνική Σερβίας

19:15 21/4/2011 - Πηγή: 24wro
Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς έκανε πράξη τη δέσμευσή του ότι θα επέστρεφε στον πάγκο της Εθνικής Σερβίας, σε... περίπτωση που ο Τζίλας θα αναλάμβανε τη θέση του προέδρου της ομοσπονδίας.
Μάλιστα ο προπονητής του Ολυμπιακού με δηλώσεις του αποκάλυψε ότι είναι διατεθειμένος να δουλέψει στους «πλάβι» αφιλοκερδώς.
 «Θα γίνω εθελοντής για την Εθνική. Δεν θα πάρω χρήματα. Και ο βασικός λόγος  που συνεχίζω τη δουλειά είναι ο Ντράγκαν Τζίλας. Του είχα υποσχεθεί πως θα μείνω στον πάγκο
αν εκλεγεί  πρόεδρος. Δεν έχω μιλήσει για όρους συμβολαίου, γι αυτό σας λέω πως θα δουλέψω ως εθελοντής» τόνισε στην αρχική του τοποθέτηση ο Ντούντα».
Εν συνεχεία ο έμπειρος τεχνικός εξέφρασε την δυσαρέσκεια του για τα δημοσιεύματα που παρουσίαζαν ως λόγο της παραίτησης του το οικονομικό: «Δεν παραιτήθηκα από τη θέση μου, απλά δεν μπορούσα να κάνω σωστά  τη δουλειά μου με τους όρους που υπήρχαν πριν από δύο μήνες».
Από την πλευρά του ο νεοεκλεγείς πρόεδρος της σερβικής ομοσπονδίας μπάσκετ, Ντράγκαν Τζίλας, ξεκαθάρισε ότι η ομοσπονδία θα προσπαθήσει να εξοφλήσει παίκτες και προπονητές ενώ υποσχέθηκε και πριμ σε περίπτωση διάκρισης στο Ευρωμπάσκετ.
Παράλληλα σημείωσε ότι το σερβικό μπάσκετ χρειάζεται ανθρώπους σαν τον Ίβκοβιτς για να συνεχίσει να «παράγει» ταλέντα…
Keywords
Τυχαία Θέματα