VIDEO: Ο Μέσι αφιερώνει γκολ σε παιδί με προσθετικά μέλη

20:10 20/9/2011 - Πηγή: 24wro
Ο Λιονέλ Μέσι απέδειξε για ακόμη μία φορά ότι εκτός από κορυφαίος ποδοσφαιριστής στον κόσμο είναι και σπουδαίος άνθρωπος…
Λίγες ώρες πριν την αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με την Οσασούνα και συγκεκριμένα στην προπόνηση της περασμένης Παρασκευής (16/09), ο Λιονέλ Μέσι δέχθηκε μία ξεχωριστή επίσκεψη.
Ο 10άχρονος Σούφιαν, ο οποίος έχει προσθετικά μέλη καθώς πάσχει από το σπάνιο σύνδρομο Laurin Sandrow το οποίο πλήττει τα άνω και κάτω άκρα, είχε την ευκαιρία να συναντηθεί για δεύτερη φορά με το ίνδαλμάτα του, συνοδευόμενος από τους γονείς του.
Αυτή τη
φορά ο μικρός φίλος του Μέσι εμφανίστηκε περισσότερο... οργανωμένος σε σχέση με την πρώτη τους συνάντηση τον περασμένο Ιανουάριο καθώς είχε βάψει τα προσθετικά του πόδια στα χρώματα των Μπλαουγκράνα και είχε γράψει το όνομα και τον αριθμό της φανέλας του Αργεντινού άσου.
Στη διάρκεια της συνάντησής τους ο Σούφιαν ζήτησε από τον Μέσι, εάν σκοράρει στο ματς με την Οσασούνα να του αφιερώσει το γκολ κι ο Αργεντινός δεν τον ξέχασε.
Αφού έκανε τη χαρακτηριστική του κίνηση να δείξει με τα δύο δάχτυλα προς τον ουρανό, έσκυψε και έπιασε τα δυο του πόδια για να δώσει ακόμη μεγαλύτερη χαρά στον μικρό του φίλο.
Keywords
Τυχαία Θέματα