AΓΓΛΙΑ: Η ώρα των μεγάλων

19:50 20/9/2011 - Πηγή: 24wro
Τα βαριά όπλα μπαίνουν στο χορό στους αποψινούς αγώνες του 3ου γύρου της διοργάνωσης…


ΑΡΣΕΝΑΛΣΡΙΟΥΣΜΠΕΡΙ
Μετά το πισωγύρισμα της δραματικής ήττα 3-4 εκτός έδρας για την Πρέμιερ Λιγκ  ο Αρσέν Βενγκέρ ετοιμάζει , ως είθισται άλλωστε στη διοργάνωση πολλές αλλαγές στην 11αδα με τους Παρκ , Μιγιάτσι και τον νεαρό Τσέμπερλεν και πραγματοποιούν ντεμπούτο με τη φανέλα των «κανονιέρηδων». Θέση στην 11αδα αναμένεται να
έχουν και οι νεαροί Τζένκινσον , Κοκελίν και Φρίμπονγκ.  Εκτός μάχης παραμένουν οι Γουΐλσιρ, Ντιαμπί, Φερμάλεν, Σανιά και Σκιλατσί.
Οι φιλοξενούμενοι που στους προηγούμενους γύρους απέκλεισαν διαδοχικά τις Ντέρμπι (3-2 εκτός) και Σουόνσι (3-1 εντός) δεν θα έχουν τους λαβωμένους τους κεντρικούς αμυντικούς Σαρπς και Κάνσντελ – Σέριφ. Τιμωρημένος παραμένει ο Γκορνέλ.

ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ – ΜΠΟΛΤΟΝ

Από εντός έδρας ισοπαλία 1-1 κόντρα στην Νιουκάστλ προέρχονται οι γηπεδούχοι. Αμφίβολη είναι η συμμετοχή των Μπεντ, Γουόρνοκ και Πετρόφ. Εκτός μάχης παραμένουν μακροχρόνια οι Τζένας, Κουεγιάρ και Λιχάι.
Οι φιλοξενούμενοι γνώρισαν την 4η σερί τους ήττα στο πρωτάθλημα με δράστη αυτή τη φορά τη νεοφώτιστη Νόριτς εντός έδρας 1-2. Αναμένεται να κάνει την επανεμφάνιση του για πρώτη φορά από τον περασμένο Μάρτη ο Χόλντεν που ξεπέρασε τον σοβαρό τραυματισμό του. Τιμωρημένος είναι ο Κλάσνιτς ενώ δεν έχει δικαίωμα να αγωνιστεί ο δανεικός από τη Μάν τσεστερ Σίτι Μπογιατά ενώ αμφίβολο είναι αν θα δοθεί η άδεια από την Τσέλσι να παίξει ο Κακουτά. Εκτός μάχης μακροχρόνια παραμένουν οι Ρίκετς, Γκάρντνερ, Μιρς, Αλόνσο και Ντέιβις.

Διαβάστε περισσότερα στο bettv.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα