VIDEO: Ένταση στο Κολωνάκι μεταξύ διαδηλωτών και ΜΑΤ

16:00 5/4/2011 - Πηγή: 24wro
Νέο ραντεβού για αύριο, Τετάρτη, το πρωί όρισαν οι εργαζόμενοι...
στους ΠΟΕ-ΟΤΑ στην πλατεία Κοτζιά μετά το "ναυάγιο" της έκτακτης συνάντησης που είχαν με τον υπουργό Εσωτερικών κ. Γιάννη Ραγκούση. Ο Υπουργός δεν έκανε πίσω δημιουργώντας την αγανάκτηση των εργαζομένων, οι οποίοι αποφάσισαν να απέχουν και αύριο για 24 ώρες από τα καθήκόντά τους.
Αυτή την ώρα οι διαδηλωτές κατευθύνονται προς την πλατεία Κοτζιά, όπου είχαν
συγκεντρωθεί το πρωί.
Ένταση στο Κολωνάκι - Δύο τραυματίες
Ένταση επικράτησε νωρίς το μεσημέρι στην πλατεία Κολωνακίου, όταν εργαζόμενοι στους ΠΟΕ-ΟΤΑ συγκρούστηκαν με ισχυρές δυνάμεις των ΜΑΤ. Τα επεισόδια σημειώθηκαν την ώρα που οι διαδηλωτές προσπάθησαν να σπάσουν τον αστυνομικό κλοιό στη Βασ. Σοφίας, προκειμένου να φθάσουν στο υπουργείο Εσωτερικών. Ωστόσο, οι άνδρες των ΜΑΤ κάνοντας χρήση χημικών τους απώθησαν σκορπίζοντάς τους στους γύρω δρόμους. Η ένταση μεταφέρθηκε στην πλατεία Κολωνακίου, ενώ λίγο αργότερα οι διαδηλωτές κατάφεραν να φθάσουν έξω από το υπουργείο Εσωτερικών, όπου και ζήτησαν να συναντηθούν με τον υπουργό.
Νωρίτερα οι εργαζόμενοι στους ΠΟΕ-ΟΤΑ είχαν συγκεντρωθεί στην πλατεία Κλαυθμώνος διεκδικώντας τη μονιμοποίηση των συμβασιούχων.



Ραντεβού έξω από τα γραφεία του ταμείου τους στην οδό Ζήνωνος είχαν ορίσει στις 11:00 το πρωί οι συνταξιούχοι της ΕΥΔΑΠ,  εις ένδειξη διαμαρτυρίας για την οικονομική κατάσταση του ταμείου.
Έξω από το υπουργείο Άμυνας έχουν συγκεντρωθεί οι εργαζόμενοι στην Πυρκάλ, οι οποίοι θα πραγματοποιήσουν πορεία προς υπουργείο Άμυνας, ενώ θα ζητήσουν συνάντηση με τον Ευάγγελο Βενιζέλο.
Στην πλατεία Κάνιγγος έχουν συγκεντρωθεί μικροπωλητές από τους Αγίους Αναργύρους.
Κυκλοφοριακό χάος
Με υπομονή πρέπει να οπλιστούν όσοι οδηγοί θέλουν να κινηθούν στο κέντρο της Αθήνας, καθώς αυτή την ώρα είναι σε εξέλιξη συλλαλητήρια.
Κλειστή είναι η Πανεπιστημίου.








newsbomb
Keywords
Τυχαία Θέματα