Premier League: Βαριά ήττα για Λίβερπουλ

23:06 21/1/2012 - Πηγή: 24wro
Οι «κόκκινοι» έμειναν έτσι για τρίτο σερί ματς χωρίς νίκη, ενώ αυτή ήταν η πέμπτη του φετινή ήττα στο αγγλικό πρωτάθλημα...
Από το ξεκίνημα της αναμέτρησης η Λίβερπουλ βρέθηκε να κυνηγά στο σκορ, αφού στο 4' ο Μαρκ Ντέιβις έδωσε το προβάδισμα στους γηπεδούχους. Στο 29' ο Ρίο Κόκερ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του, για να έρθει οκτώ λεπτά αργότερα ο Μπέλαμι να μειώσει για τη Λίβερπουλ. Το τελικό 3-1 διαμόρφωσε ο Στέινσον στο 50'.

Γκέλα έκανε και η Τσέλσι, που έμεινε στο 0-0 με την Νόριτς στο Κάροου Ρόουντ, χάνοντας ακόμα μεγαλύτερο έδαφος στο κυνήγι
των τριών πρωτοπόρων.

Με το εντυπωσιακό 5-2 και τον Κλιντ Ντέμπσεϊ να πετυχαίνει χατ-τρικ η Φούλαμ επιβλήθηκε της αγνώριστης Νιούκαστλ, την ώρα που η Γουέστ Μπρομ έπαιρνε βαθιά βαθμολογική ανάσα με την εκτός έδρας νίκη της με 2-3 επί της Στόουκ.

Διπλό πήρε και η Αστον Βίλα από την Γουλβς (2-3) στο πλέον εντυπωσιακό ματς της ημέρας, όπου οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με πέναλτι στο 11' του Ντάρεν Μπεντ, οι γηπεδούχοι γύρισαν το εις βάρος τους σκορ με τα γκολ των Κάιτλι (21') και Έντουαρντς (31'), αλλά είδαν τους «χωριάτες» να γυρνάνε και πάλι το ματς και να παίρνουν τη νίκη με δυο τέρματα του Ρόμπι Κιν (51' και 85').

Με 2-0 επικράτησε η Σάντερλαντ της Σουόνσι και 3-1 η ΚΠΡ της Γουίγκαν, ενώ τέλος στο 1-1 έμειναν Έβερτον και Μπλάκμπερν.
Keywords
Τυχαία Θέματα