OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Πάει για δύο...

20:30 13/5/2011 - Πηγή: 24wro
 Ο Ολυμπιακός θα ψάξει και θα βρει δύο τερματοφύλακες στο μεταγραφικό παζάρι....
καθώς μετά τον Αντώνη Νικοπολίδη δεν συνεχίζει στο λιμάνι και ο Ούρκο Πάρντο. Και η νέα συνάντηση που είχε σήμερα ο Βελγοισπανός πορτιέρε με τον τεχνικό διευθυντή του Ολυμπιακού, Εδουάρδο Μαθία δεν έβγαλε συμφωνία κι όλα δείχνουν ότι η πορεία του 26χρονου στους «ερυθρόλευκους»
θα ολοκληρωθεί κάπου εδώ.

Σύμφωνα με πληροφορίες και στο νέο ραντεβού «αγκάθι» ανάμεσα στις δύο πλευρές ήταν το οικονομικό μια και οι διοικούντες πρότειναν στον Πάρντο ετήσιες αποδοχές ύψους περίπου 300 χιλιάδων ευρώ συν μεγάλα μπόνους επίτευξης στόχων, ενώ ο ποδοσφαιριστής δε συζητούσε κάτω από 550 χιλιάδες ευρώ ετησίως. Είναι προφανές ότι η διαφορά δεν ήταν εφικτό να γεφυρωθεί κι έτσι ο Θρύλος θα κινηθεί για την απόκτηση δύο τερματοφυλάκων οι οποίοι μαζί με τον Μέγιερι θα καλύπτουν τη συγκεκριμένη θέση στην επόμενη σεζόν.

Οι δύο πλευρές χωρίζουν μετά από δύο χρόνια συνεργασίας. Θυμίζουμε πως ο παίκτης –αρχικά- είχε ζητήσει ένα συμβόλαιο με αποδοχές 1,2 εκατ. ευρώ, κάτι που είχε προκαλέσει την έντονη δυσαρέσκεια των υπευθύνων του Ολυμπιακού. Τις ημέρες που ακολούθησαν ο Πάρντο έριξε τις απαιτήσεις του, αλλά, όπως φάνηκε και σήμερα, όχι σε σημείο που να μπορέσουν να γίνουν αποδεκτές από τους «ερυθρόλευκους».
Keywords
Τυχαία Θέματα