OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Μιλάω με Μαρινάκη για Πενετό και Σάντσεζ

23:00 6/5/2011 - Πηγή: 24wro
Στην αποκάλυψη των συνομιλιών του με τον Βαγγέλη Μαρινάκη...
για τους Κάρλος Σάντσεζ και Νικολά Πενετό από τη Βαλενσιέν προέβη, μιλώντας στο KatiMagiko.gr, ο ατζέντης των δύο παικτών, Κριστόφ Μονγκά. Διαβάστε τι είπε για τον Ολυμπιακό και τις προοπτικές μεταγραφής τους.


Η μεταγραφική ενίσχυση του Ολυμπιακού
ενόψει της νέας σεζόν βρίσκεται σε εξέλιξη με την αναζήτηση των παικτών που θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον της πειραϊκής ομάδας. Μάλιστα, ένα από τα πρωταθλήματα που έχει ρίξει τα… δίχτυα του ο Ολυμπιακός είναι το γαλλικό με την Βαλενσιέν να έχει τους Κάρλος Σάντσεζ και Νικολά Πενετό που έχουν βρεθεί στο στόχαστρο των «ερυθρολεύκων».


Εξάλλου, τόσο ο 25χρονος Κολομβιανός μέσος, Κάρλος Σάντσεζ, όσο και ο 31χρονος Γάλλος τερματοφύλακας έχουν τον ίδιο ατζέντη και αυτό διευκολύνει τις συνομιλίες με την πλευρά του Ολυμπιακού. Το KatiMagiko.gr ήρθε σε επαφή με τον ατζέντη τους, Κριστόφ Μονκά, ο οποίος αποκάλυψε συνομιλίες με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού, αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια στον ελληνικό σύλλογο αλλά και τον Βαγγέλη Μαρινάκη, ενώ εξήγησε πώς έχει η κατάσταση με τους παίκτες τονίζοντας πως «πλέον το μόνο που μένει είναι η επίσημη πρόταση».


Διαβάστε αναλυτικά όσα μας είπε αποκλειστικά στο KatiMagiko.gr ο Κριστόφ Μονγκά:


-Ο Νικολά Πενετό και ο Κάρλος Σάντσεζ βρίσκονται σύμφωνα με πληροφορίες στο μεταγραφικό στόχαστρο του Ολυμπιακού. Εσείς γνωρίζετε κάτι για τον Ολυμπιακό;


«Ο Ολυμπιακός είναι αναμφισβήτητα ένας μεγάλος σύλλογος. Έχει σπουδαίο όνομα στην Ευρώπη και οι φίλοι της ομάδας είναι πραγματικά φοβεροί, ενώ και ο πρόεδρος της ομάδας είναι πολύ καλός. Γνωρίζω επίσης πως έχει ένα εξαιρετικό και σύγχρονο γήπεδο. Μια πραγματικά φανταστική ομάδα, που θα ενδιέφερε κάθε ποδοσφαιριστή.»


-Υπάρχει κάποια επίσημη η ανεπίσημη επαφή με την ελληνική πλευρά;


«Ναι, είχα συνομιλήσει με τον πρόεδρο της ομάδας τον κ.Μαρινάκη πριν από μια εβδομάδα. Δεν μιλήσαμε για χρήματα και προτάσεις αλλά μου εξέφρασε το ενδιαφέρον της ομάδας του για τους Κάρλος Σάντσεζ και Νικολά Πενετό. Μπορώ να πω πως είχαμε μια πολύ καλή συνομιλία και ο κ.Μαρινάκης μου άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις. Είναι πολύ ενδιαφέρων άνθρωπος. Ακόμη όμως δεν έχω κάτι επίσημο.»


- Άρα το μόνο που μένει πλέον είναι μια νέα επαφή για την πρόταση από την πλευρά του κ.Μαρινάκη;


«Ακόμη δεν έχουμε κάποια νέα επαφή για κάποια πρόταση. Νομίζω πως αυτό που μένει να γίνει πλέον είναι όντως αυτό. Περιμένω να με καλέσει και πάλι ώστε να μου γνωστοποιήσει και στο ουσιαστικό κομμάτι τις προθέσεις του, και να κάνει κάποια πρόταση για πιθανή μεταγραφή των παικτών. Πάντως μου αποκάλυψε ότι στους επόμενους αγώνες της Βαλενσιέν θα βρεθούν κατάσκοποι της ομάδας ώστε να παρακολουθήσουν εκ νέου τους παίκτες.»


-Μιλώντας για τα οικονομικά μεγέθη των πιθανών μεταγραφών, πόσο πέριπου κοστολογούνται οι παίκτες; Επιπλέον, σε
Keywords
Τυχαία Θέματα