ΝΒΑ: Για που το βάλανε τα «γεράκια»;

23:00 6/5/2011 - Πηγή: 24wro
Έχουν βαλθεί να τρελάνουν κόσμο ή απλά ήταν τόσο καλοί ...
και απλά μας το έκρυβαν για το τέλος; Οι Χοκς πήραν αυτό που ήθελαν στο Σικάγο (έστω το ένα από τα δύο παιχνίδια) και τώρα περιμένουν σαν πραγματικά αρπακτικά τους Μπουλς για να τους αφήσουν τις «νυχιές» τους, όπως έκαναν και στους Μάτζικ.


Στην αρχή, όλοι θεωρούσαν την νεαρή ομάδα της Ατλάντα, ως ένα πολύ καλό σύνολο που θα ανταγωνιστεί, θα δυσκολέψει, αλλά στο τέλος θα αποκλειστεί από τους Μάτζικ! Αμ δε! Οι Χοκς πέρασαν το εμπόδιο του Χάουαρντ και των υπολοίπων, αλλά δεν σταμάτησαν εκεί! Τρώγοντας ανοίγει η όρεξη
λέει μια παροιμία και η φαμίλια των Χοκς φαίνεται πως πεινάει αρκετά! Κυριολεκτικά νίκησαν «σβηστά» την 1η ομάδα της σεζόν στο Σικάγο, αν και στο δεύτερο ματς οι Μπουλς παρουσιάστηκαν καλύτεροι τις στιγμές που έπρεπε και ισοφάρισαν τη σειρά!

Τώρα, τι γίνεται όμως; Οι Χοκς έκαναν το break, αλλά ξέρουν ότι εύκολα μπορεί η πρόκριση να παιχθεί στο Σικάγο αν δεν προσέξουν! Παρακολούθησα τα δύο από τα τρία παιχνίδια τους στην Ατλάντα κόντρα στο Ορλάντο και διαπίστωσα ότι δεν αστειεύονται. Δεν πάτησαν τον αντίπαλο βέβαια, αλλά δεν λύγισαν κιόλας! Αντίθετα, τους λύγισαν! Θέλω να καταλήξω, στο ότι παίρνουν έξτρα δύναμη μπροστά στον κόσμο τους!

Αυτοί, θα κάνουν τη δουλειά τους, θα κοιτάξουν στα μάτια τους Μπουλς και θα τους παίξουν στα ίσα! Τα δύο πρώτα παιχνίδια έδειξαν ότι τους έχουν και μπορούν να πάρουν τελικώς την πρόκριση! Το θέμα είναι τι θα κάνουν οι «ταύροι»!
Μετά την ήττα του πρώτου αγώνα, οι Μπουλς για να κάνουν το 1-1 επιστράτευσαν πολύ άμυνα, μπόλικο ξύλο και μερικά παλικαρίσια καλάθια!Κράτησαν τους Χοκς στους 73 πόντους, που ακόμη και μια μέτρια ευρωπαϊκή ομάδα τους ξεπερνάει και μάλιστα σε 40 λεπτά, όχι σε 48’! Το σημαντικότερο; Περιόρισαν το δίδυμο Τζο Τζόνσον – Κρόφορντ στους 27 πόντους, από τους 56 που είχαν δεχθεί συνολικά στο πρώτο ματς.
Το σίγουρο είναι ότι οι Μπουλς θα ρίξουν το βάρος και πάλι στα μετόπισθεν! Εκεί, όπου είναι πολύ καλοί και άλλωστε μη ξεχνάμε ότι χάρη στην άμυνά τους (την καλύτερη στο ΝΒΑ) τερμάτισαν στην 1η θέση της κανονικής περιόδου! Άμυνα όμως θα παίξουν και οι Χοκς που θα «σπρωχτούν» κι από το κοινό τους. Κοινώς, στην Ατλάντα σήμερα θα έχουμεευρωπαϊκό ντέρμπι, εφάμιλλο με αυτά που θα διεξαχθούν στο φάιναλ φορ της Ευρωλίγκα.

Στο ψαχνό… Αν πρέπει να επιλέξω κάτι από το συγκεκριμένο παιχνίδι, αυτό θα είναι σίγουρα το συνολικό Under πόντων, αφού δύσκολα (πολύ δύσκολα) το ματς θα ξεφύγει! Δεύτερη επιλογή η νίκη των Χοκς που πληρώνει με 2,12 στην 10bet.com

bettv
Keywords
Τυχαία Θέματα