O Daniel Craig κατακεραυνώνει τις Kardashians

16:56 30/11/2011 - Πηγή: 24wro
O Daniel Craig μίλησε για πρώτη φορά ...για τον κρυφό γάμο του με την Rachel Weisz, αλλά αρνήθηκε να αποκαλύψει πως ήταν το νυφικό της.
«Το κάναμε χωρίς να πάρει κανένας χαμπάρι. Το κάναμε κρυφά. Και πρέπει να ευχαριστήσω πολύ κόσμο γι’ αυτό. Αλλά αυτό ήταν το ζήτημα. Το κάναμε για προσωπικούς λόγους. Γιατί δεν θέλαμε να το γ******ε, λέγοντας το μυστικό. Γιατί στο μυαλό μου, ένα μυστικό είναι ένα μυστικό».
Ο Craig αρνήθηκε να μιλήσει για τον έγγαμο βίο, φέρνοντας σαν παράδειγμα τις
Kardashians
«Κοιτάξτε, είμαι ερωτευμένος. Είμαι πολύ χαρούμενος, και αυτά είναι όλα όσα σκοπεύω να πω. Η ζωή είναι μεγάλη, πολλές φορές κάτι μπορεί να πάει στραβά και δεν θέλω να πω κάτι που αργότερα μπορεί να μου το χτυπάνε… Σε τελική ανάλυση, ο κόσμος λέει, ‘Του δίνουμε έξι μήνες’. Δεν ανταποκρίνομαι σε αυτά. Η ζωή είναι μεγάλη και ελπίζω ότι αυτό που έκανα θα είναι μακροπρόθεσμο… Αν το πουλήσεις, το έχασες. Είναι πολύτιμο. Αξίζει πιο πολύ από τα λεφτά. Δεν μπορείς να αγοράσεις πίσω την ιδιωτική σου ζωή… Δείτε τις Kardashians, αξίζουν εκατομμύρια. Εκατομμύρια! Το βλέπεις αυτό και σκέφτεσαι, ‘Εννοείτε ότι το μόνο που πρέπει να κάνω είναι να συμπεριφέρομαι σαν γ***** ηλίθιος στην τηλεόραση και μετά θα με πληρώνετε εκατομμύρια;»

fashionlove.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα