7 ώρες πάλευε με τα κύματα η Μόνικα μετά από έκρηξη σε φουσκωτό που επέβαινε

00:18 3/10/2012 - Πηγή: 24wro

Καμία υπερβολή στον τίτλο...

Το ταξίδι της γνωστής τραγουδοποιού και της παρέας της με φουσκωτό κατέληξε σε πραγματική περιπέτεια στα ανοιχτά του Αιγαίου. Ο πατέρας της, Νίκος Χριστοδούλου, μίλησε στην Espresso για το ναυάγιο της κόρης του.

Σε θρίλερ εξελίχθηκε, σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, η βόλτα της Μόνικα και της παρέας της με φουσκωτό σκάφος, που κατέληξε σε μάχη με τα κύματα για 7 ολόκληρες ώρες.

Όλα
ξεκίνησαν όταν η πενταμελής παρέα απέπλευσε από τη Σέριφο με προορισμό το Λαγονήσι. Ένα πρόβλημα στη μηχανή του φουσκωτού προκάλεσε έκρηξη με συνέπεια οι επιβάτες του να ναυαγήσουν και το Super Puma που πέταξε λίγα λεπτά μετά πάνω από το σημείο του συμβάντος να εντοπίζει μόνο τους 3 από τους 5 επιβαίνοντες. Η Μόνικα και ο φίλος της δεν εντοπίστηκαν αρχικά.

Όπως δηλώνει στην Espresso, ο πατέρας της Μόνικα, Νίκος Χριστοδούλου, "η κατάσταση ήταν πολύ δύσκολη και τα παιδιά έζησαν μια απίστευτη περιπέτεια. Τρελαθήκαμε από την αγωνία. Η Μόνικα ήταν πολύ ταλαιπωρημένη και από τα λίγα που μπόρεσε να μου εξιστορήσει, κατάλαβα πως σώθηκαν από θαύμα".

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, στο σημείο του ατυχήματος επικράτησε πανικός και η Μόνικα με τον φίλο της αποφάσισαν να απομακρυνθούν και να κολυμπήσουν μέχρι τη στεριά, χωρίς να υπολογίζουν σωστά, καθώς ήταν πολύ πιο μακριά απ' ό,τι τους φάνηκε αρχικά.

Το Super Puma σηκώθηκε πολύ γρήγορα, αλλά η Μόνικα και ο φίλος της είχαν απομακρυνθεί αρκετά ώστε να μην τους εντοπίσει. "Άρχισε να σκοτεινιάζει και παρότι το ελικόπτερο πέταξε δύο φορές πάνω από τα κεφάλια τους, δεν μπορούσε να τους βρει. Όπως μου είπε η Μόνικα, είχαν αρχίσει να κουράζονται και τα κύματα τους χτυπούσαν από πλάγια δυσκολεύοντάς τους", σημειώνει ο κ. Νίκος Χριστοδούλου στην Espresso.

Μετά από την 7ωρη περιπέτεια και με την αγωνία να έχει φτάσει στο κατακόρυφο, οι δυο τους εντοπίστηκαν από σκάφος ντόπιου ανοιχτά της Τζιας(!) και μεταφέρθηκαν στη στεριά, δίνοντας ένα τέλος στο διαφαινόμενο θρίλερ.

Η Μόνικα μπορεί να μην έχει ξεπεράσει ακόμα το σοκ ώστε να τοποθετηθεί δημόσια, αλλά μέσω του μάνατζέρ της, Αντώνη Ζουγανέλη, ευχαρίστησε όλο τον κόσμο για το μαζικό ενδιαφέρον από τη στιγμή που κινδύνεψε η ζωή της. Τέλος καλό, όλα καλά.

cosmo.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα