Τώρα στυλάτη και στο γυμναστήριο!

Ποιος είπε ότι δεν μπορείς να είσαι σπορ και σικ ταυτόχρονα; Πλέον μπορείς να κυκλοφορείς ελεύθερα και χωρίς ντροπή στους δρόμους μετά την καθημερινή σου άσκηση, νιώθοντας υπερήφανη για αυτά που φοράς. Παλιά οι επιλογές σου περιορίζονταν σε μια απλή φόρμα. Σήμερα η ποικιλία που θα βρεις στην αγορά ξεπερνά κάθε φαντασία.

Το styling του «κάνω γυμναστική» έχει γίνει πλέον μόδα, με αποτέλεσμα όλο και περισσότερες μάρκες να λανσάρουν συλλογές με αθλητικά. Ακόμη, το street style υποκλίνεται στα αθλητικά και τα κάνει τάση, καθώς οι κλασσικές φόρμες αναβαθμίζονται και βγαίνουν εκτός γυμναστηρίου.

Ακολουθεί ένας πολύ χρήσιμος κατάλογος με τα κομμάτια που δεν σταματούν να εξελίσσονται και να ανταποκρίνονται στις σύγχρονες ανάγκες της μόδας.

Βελούδινες φόρμες

Αχ αυτό το ύφασμα, αχ αυτές οι φόρμες. Εδώ μιλάμε για λατρεία, όχι απλώς για αγάπη. Δίνουν μια αίσθηση πολυτέλειας και συνδυάζονται καταπληκτικά με ότι και να φορέσεις. Είναι άνετες, κομψές, βγαίνουν σε πολλά χρώματα και δίνουν άλλο χαρακτήρα στην εμφάνισή σου.

Γυναικείο αθλητικό σετ (55,00 €) [Περισσότερα]Βελούδινο Σετ Φόρμας με φερμουάρ λεπτομέρεια (38,00 €) [Περισσότερα]

Κολάν με σχέδια

Τα γνωστά και αγαπημένα κολάν αποκτούν σχέδια και μαγνητίζουν όλα τα βλέμματα. Είναι τόσο βολικά που δεν θα θες να τα αποχωριστείς, χωρίς να νιώθεις τύψεις για την απλότητά τους. Διάλεξε ένα print που σου αρέσει και μπορείς να το υποστηρίξεις. Οπότε πριν κάνεις την πολυαναμενώμενη αγορά, τσέκαρε αν ταιριάζει στο στυλ και των υπόλοιπων ρούχων που βρίσκονται στην ντουλάπα.

Γυναικείο αθλητικό κολάν με Animal print DRYWASH (19,00 €) [Περισσότερα]Κολάν γυναικείο αθλητικό LISYANA (22,00 €) [Περισσότερα]Αθλητικό γυναικείο κολάν comic LISYANA (22,00 €) [Περισσότερα]

Crop top

Εν έτει 2017-2018, τα crop top ανήκουν στην κατηγορία των βασικών κομματιών που πρέπει να έχει κάθε σπιτικό. Τα μονόχρωμα είναι φοβερά ενώ τα σχέδια καταπληκτικά. Σημείωσε κάπου ότι τα κοντά μπλουζάκια συνδυάζονται υπέροχα με κολάν, φόρμες, ενώ για casual εμφανίσεις ένα τζινάκι μόνο είναι αρκετό.

Reebok COMBAT SPRAYDYE CROP TEE (BK2359) (25,00 €) [Περισσότερα]Αθλητικό τοπ (9,00 €) [Περισσότερα]Γυναικείο Crop Top (12,00 €) [Περισσότερα]

Μπουστάκια

Μπορείς να τα φορέσεις σκέτα ή και με κάποια μπλούζα από πάνω. Χαρίζουν στήριξη, άνεση και φυσικά αυτοπεποίθηση. Βγαίνουν σε πολλά σχέδια και χρώματα, με prints και διαφάνειες. Μια δοκιμή και μετά δεν θα θες να τα αποχωριστείς.

Αθλητικό μπουστάκι (9,00 €) [Περισσότερα]Αθλητικό σουτιέν NIKE μαύρο (24,00 €) [Περισσότερα]

Αγαπάμε αθλητικά για το στυλ και την cool διάθεση που μεταδίδουν. Δεν χρειάζεται να προσπαθείς πολύ για να νιώσεις στυλάτη. Το μυστικό καμιά φορά βρίσκεται στα απλά.

Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Ntynomai