Σετ για υποθέσεις... οικογενειακές!

Πριν γίνω η ίδια μητέρα δεν μπορούσα με τίποτα να καταλάβω ούτε να συμμεριστώ το λόγο που οδηγούσε τόσους και τόσους γονείς α) να γεμίζουν με ροζ ρούχα τα κορίτσια και γαλάζια τα αγόρια, β) να ντύνουν “ασορτί” τα παιδιά τους (δίδυμα και μη), γ) να επιλέγουν να φορούν ίδια ρούχα οι ίδιοι με αυτά...

Και επειδή, ρόδα είναι και γυρίζει, και έχουν δίκιο όλοι όσοι λένε να μη μιλάμε “έξω από το χορό”, ήρθε η στιγμή να γίνω και εγώ μαμά. Να γίνω μαμά μιας κόρης που (πόσο τυχαίο?) το αγαπημένο της χρώμα είναι το ροζ

και μάλιστα της πάει και τόσο πολύ... (κου κου βά!) Όπως μπορείτε να συμπεράνετε το κορίτσι μου 9 στις 10 φορές φοράει πάνω της κάτι που, ω ναι, είναι ροζ!

Επιπροσθέτως, πρέπει να παραδεχτώ ότι λατρεύω να ψάχνω λόγους ή και να ανακαλύπτω νέες ιδέες για να κυκλοφορούμε “ασορτί” ντυμένες μαμά και κόρη... με μεγαλύτερη επιτυχία μας την κοινή μας εμφάνιση στη βάπτιση του μικρότερου μέλους της οικογένειας, όπου μαμά και κόρη παρουσιαστήκαμε με την ίδια (σχεδόν) φούστα. Ενώ και μπαμπάς και γιός, εκείνη την ημέρα, είχαμε φροντίσει να έχουν και εκείνοι παρόμοια εμφάνιση.

Μιας και πλησιάζουν, λοιπόν, ημέρες εορτών έψαξα και βρήκα πολλές, γλυκές και αγαπησιάρικες προτάσεις για οικογενειακές εμφανίσεις πιο σεταρισμένες από ποτέ! Αν σας αρέσει και εσάς να κάνετε εντύπωση ομαδικώς, είμαι σίγουρη ότι θα ενθουσιαστείτε.

Keywords
Τυχαία Θέματα