Tutu φούστες: Η απόλυτη τάση!

Οι αγαπημένες τούλινες φούστες, γνωστές και ως tutu, τα τελευταία χρόνια δίνουν δυναμικό παρόν στις βιτρίνες φυσικών και ηλεκτρονικών καταστημάτων και προσωπικά μου αρέσουν πολύ!

Θεωρώ ότι αποτελούν μια επιλογή που τη χαρακτηρίζει η κομψότητα και ο ρομαντισμός. Οι φούστες tutu είναι σικάτες, είναι στυλάτες και δίνουν έναν αέρα διαφορετικό και δυναμικό στην εμφάνιση κάθε γυναίκας που τις επιλέγει.

Μπορείτε να τις βρείτε σε διάφορες εκδοχές, πχ πιο μακριές ή πιο πιο κοντές, πιο φουντωτές ή πιο λιτές. Πέρα

από το στυλ που επιθυμεί η κάθε γυναίκα να εκφράσει μέσα από την επιλογή του να φορέσει μια tutu φούστα, το ύψος της αλλά και ο σωματότυπός της γενικότερα θα παίξουν, επίσης, ρόλο στην επιλογή του μήκους αλλά και του όγκου της φούστας που τελικά θα διαλέξει. Ο όγκος της, μάλιστα, δεν εξαρτάται μόνο από το είδος και την ποιότητα που έχει το τούλι από το οποίο είναι φτιαγμένη μια τέτοια φούστα αλλά και από το πόσες σειρές τούλι έχει χρησιμοποιηθεί στη δημιουργία της.

Επίσης, μια ιδιαίτερη εμφάνιση με μια tutu φούστα ως πρωταγωνίστρια αυτής δεν έχει εποχή. Αποτελεί ιδανική επιλογή για όλες τις εποχές του χρόνου. Και για καλοκαιρινές εμφανίσεις είναι ιδανική αλλά και για τις εορταστικές σας εμφανίσεις.

Και αν ακόμα δεν πειστήκατε να αγαπήσετε και εσείς όσο εγώ τις φούστες αυτές... δείτε τις παρακάτω εικόνες που ξεχώρισα στο διαδίκτυο και πάρτε περισσότερες ιδέες για όμορφες, ξεχωριστές και εντυπωσιακές εμφανίσεις στο επόμενο εορταστικό διάστημα και όχι μόνο.

Χριστουγεννιάτικο κόκκινο:

Γιορτινό μαύρο:

Κλασικό λευκό:

Παλ επιλογές:

Keywords
Τυχαία Θέματα