Το fe-mail σε προετοιμάζει για το τριήμερο

Και να που έφτασε το πρώτο τριήμερο της σεζόν! Είναι ίσως η πρώτη χρονιά που όλοι μας αισθανόμαστε περισσότερο από ποτέ την ανάγκη για να ξεφύγουμε, να ξεκουραστούμε απ’ όλα αυτά που μας έχουν ταλαιπωρήσει. Η κακή ψυχολογία που η πολιτική και οικονομική κατάσταση δημιουργεί σε όλους, θέλουμε να γίνει μακρινός εφιάλτης έστω και για λίγες ώρες. Μια εκδρομή στην εξοχή είναι το καλύτερο «φάρμακο» στην ψυχή μας. Είτε αυτή είναι ένα γεμάτο τριήμερο σε κάποιο μακρινό ή κοντινότερο βουνό, είτε μια μονοήμερη εκδρομή στην Αράχωβα

ακόμα και μια μεσημεριανή εξόρμηση μέχρι την Πάρνηθα, είναι ο καλύτερος τρόπος για να διώξουμε μακριά την κούραση και την κακή διάθεση και να γεμίσουμε τις μπαταρίες μας.

Όσο ταλαιπωρημένα κι αν είναι τα οικονομικά μας η εμφάνιση και το ντύσιμό μας στην εξοχή δεν μπορέι παρά να είναι προσεγμένο και σύμφωνα με τις επιταγές της φετεινής μόδας. Ευτυχώς οι τάσεις στη φετεινή μόδα είναι -τολμούμε να πούμε- «εκδρομικές». Φαρδιά πουλόβερ που αγκαλιάζουν το σώμα μέχρι κάτω από τους γοφούς, ίσιες, ζεστές γούνινες μπότες και μεγάλες τσάντες αποτελούν προτάσεις των μεγαλύτερων σχεδιαστών και γίνονται δικά μας «όπλα» για εμφανίσεις με στιλ στην εξοχή.

Ας δούμε λοιπόν, με την βοήθεια του female-shop.gr, του δικού σας on line shop, μερικές προτάσεις για in fashion εμφανίσεις στην εξοχή αυτό το τριήμερο.

Ντυμένη στα καφέ

Ένα μακρύ πουλόβερ με χαλαρό λαιμό είναι η βάση για την πρώτη μας εμφάνιση. Με χαλαρή πλέξη και μήκος που φτάνει σχεδόν στη μέση του μηρού, κολακεύει την σιλουέτα και θα μας καλύψει με επιμέλεια αν κάνουμε «απιστία» στη δίαιτά μας. Συνδιάστε το με κολάν στο ίδιο χρώμα, μπότες που φτάνουν μέχρι το γόνατο από καφέ σουέντ και μεγάλη tote τσάντα που μπορεί να φιλοξενήσει όσα θα χρειαστείτε για μια μονοήμερη εξόρμηση. Ένα μακρύ κολιέ με πέτρες σε αποχρώσεις του μπεζ, του εκρού και του καφέ, μάλλινα γαντάκια με κομμένα δάχτυλα και φυσικό μακιγιάζ θα ολοκληρώσουν την εμφάνιση με τον καλύτερο τρόπο.


Μακρύ πουλόβερ (55,00 €) [Περισσότερα]
Κολάν (42,50 €) [Περισσότερα]
Μπότες (67,70 €) [Περισσότερα]
Tote τσάντα (39,80 €) [Περισσότερα]
Μακρύ κολιέ (8,60 €) [Περισσότερα]
Μάλλινα γαντάκια (11,00 €) [Περισσότερα]Τα τζιν που αγαπάμε

Τίποτα δεν μπορεί να αντικαταστήσει ενα βολικό τζιν παντελόνι στις εκδρομές. Και αφού το μπλε αποτελεί φετινή hot τάση στη μόδα, το συνδυάσαμε με ένα φαρδύ μπλε πουλόβερ με μανίκια 3/4 που μπορεί να φορεθεί άνετα πάνω από το κλασικό σας λευκό πουκάμισο ή ένα εφαρμοστό μπλουζάκι. Μπότες, τύπου ιππασίας σε γκρι χρώμα και ένα μακρύ κολιέ με χρωματιστές πέτρες συμπληρώνουν το look. Έξτρα tip: Αν η εκδρομή περιλαμβάνει διανυκτερεύσεις, μία μικρή βαλίτσα με ασορτί νεσεσέρ θα χωρέσει ό,τι θα χρειαστείτε για το 3ήμερο και -πιστέψτε με- θα σας δώσει πολλούς έξτρα πόντους στιλ.


Τζιν παντελόνι (75,00 €) [Περισσότερα]
Φαρδύ μπλε πουλόβερ (59,00 €) [Περισσότερα]
Λευκό πουκάμισο (69,00 €) [Περισσότερα]
Μπότες, τύπου ιππασίας (93,40 €) [Περ
Keywords
Τυχαία Θέματα