Η Γλαύκη προτείνει πουά!


Whistles Gill Square Spot Midi Dress (200,30 €) [Περισσότερα] Δεν αποτελεί μόνο ένα από τα trend του φετινού χειμώνα αλλά και ένα πολύτιμο ρούχο για εμφανίσεις, που αναντίρρητα θα συζητηθούν.

ΠΟΥΑ, ένα στυλ που αμφισβητήθηκε, λατρεύτηκε τη δεκαετία του πενήντα, επέστρεψε δυναμικά τη δεκαετία του ’80, ειλικρινά δε μπορώ να ξεχάσω ένα εκπληκτικό μεταξωτό πουκάμισο που είχε κεντρίσει την προσοχή όλων, όταν ήμουν 17 ετών.

Και

τώρα ξανά, εδώ, σε ποικίλα χρώματα, σχέδια, τεχνικές, έτοιμο να πάρει τη θέση που του αξίζει στην γκαρνταρόμπα μας. Αν ήμουν πάλι 15 θα το φορούσα σε look Girly, δηλαδή θα επέλεγα ένα φορεματάκι αέρινο με χοντρό καλτσόν, μποτίνια και μαύρο jacket.

Δεν είμαι όμως, όπως και πολλές από εμάς, αλλά παρόλ’ αυτά το πουά έχει τη δυναμική να ιντριγκάρει μία σοβαρή εμφάνιση, δίνοντάς της άλλη πνοή, κάνοντας την, κυρίως στην εργασία μας, να ξεχωρίζει.

Η γυναίκα που εργάζεται, σχολιάζεται ποικιλοτρόπως στο χώρο της εργασίας της για την εμφάνισής της, ειδικά αν συνυπάρχει με πολλές γυναίκες μαζί.

Είναι βαρετά πια τα κλασικά ταγιέρ με το λευκό πουκάμισο, που ναι μεν αποτελούν ασφαλή λύση αλλά ταυτόχρονα και τόσο αναμενόμενη και σας το ορκίζομαι, καμία δε θέλει εν τέλει να είναι αναμενόμενη.

Θα φορούσα λοιπόν ένα αυστηρό μονόχρωμο ταγιέρ με ένα πουά πουκάμισο, κάνοντας τη διαφορά.
Boutique By Jaeger Spot Tie Neck Blouse (148,79 €) [Περισσότερα]
[Περισσότερα] Το μαγικό στοιχείο στα πουά του σήμερα είναι ότι παρουσιάστηκαν σε διαφορετικό μοτίβο από ότι είχαμε συνηθίσει και με μία ειδική επεξεργασία, καθώς χρησιμοποιήθηκαν στρογγυλές παγιέτες για να δίνουν την αίσθηση του πουά αλλά και της grande glamorous εμφάνισης.

Αρκεί να δει κανείς τις συλλογές της PRADA αλλά ταυτοχρόνως και τις δουλειές πολλών Ελλήνων σχεδιαστών. Κλείνοντας, δε θα μπορούσα να παραλείψω σε καμία περίπτωση να προτείνω εμφανίσεις για τις βραδινές σας εξόδους.

Ειλικρινά, θα επέλεγα ένα μακρύ πουά σιφόν πριγκιπικό φόρεμα, που αποτελεί την απόλυτη τάση της σεζόν, συνδυάζοντάς το ανατρεπτικά με ένα γούνινο jacket
[Περισσότερα]
ASOS Navy Polka Dot Tights (9,16 €) [Περισσότερα] Και για όσες φοβούνται το πουά;

Ναι, οι Ελληνίδες το φοβούνται παρόλο που είναι ιδαίτερα chic!

Ξεκινήστε με κάτι πιο απλό, όπως ένα πουά καλτσόν, συνδυασμένο με δερμάτινη φούστα και μποτάκια από δέρμα.

Και θα με θυμηθείτε, θα αλλάξει όλη την εμφάνισή σας!

Ειλικρινά αγαπώ πολύ το πουά, γιατί αποτελεί ένα από τα σχέδια που ναι μεν είναι παιχνιδιάρικα, χαρούμενα και θυμίζουν άλλες εποχές, ταυτοχρόνως όμως αν συνδυαστούν και φορεθούν σωστά, αναμφίβολα θα υπηρετήσει αυτό που κατά βάθος επιθυμεί κάθε γυναίκα: Την κομψότητα στον απόλυτο βαθμό!

Πουά darling… Πουά!

Keywords
Τυχαία Θέματα