Η μόδα φοράει τα φθινοπωρινά της!

Προετοιμαστείτε για το φθινόπωρο, κάνοντας μια βόλτα στις βιτρίνες του bonprix.gr και απολαύστε με ένα κλικ ολόκληρη τη φθινοπωρινή κολεξιόν 2011! Βασική προτεραιότητα του bonprix κάθε σεζόν είναι η ποιότητα, που ειδικά φέτος συνοδεύεται και από πολύ οικονομικές προτάσεις. Συγκεντρώσαμε, λοιπόν τις πιο hot τάσεις και τα must have αξεσουάρ της φθινοπωρινής μόδας και σας τα παρουσιάζουμε.
Στη φετινή φθινοπωρινή παλέτα κυριαρχούν τα πλούσια, γήινα χρώματα. Το πράσινο,
το καφέ και το κόκκινο σε όλες τους τις αποχρώσεις δίνουν χρώμα σε οποιοδήποτε σύνολο, ενώ ιδιαίτερη θέση κατέχει το μουσταρδί. Είτε φορώντας το σαν βασικό χρώμα, είτε προσθέτοντας μουσταρδί πινελιές με τα κατάλληλα αξεσουάρ, το νέο χρωματικό trend αυτής της σεζόν μπαίνει για τα καλά στην γκαρνταρόμπα μας. Το μυστικό πάντως για μία κομψή εμφάνιση είναι ένα: αποφύγετε τις υπερβολές.

Η θηλυκότητα βρίσκεται στο επίκεντρο, αλλά και επιβάλλει τις τάσεις κάθε νέας σεζόν και τα φορέματα είναι βασικός πρεσβευτής της. Τονίστε λοιπόν τη θηλυκότητά σας με φορέματα mini ή maxi, η επιλογή δική σας. Το μυστικό είναι μονάχα ένα, βρείτε αυτό που σας κολακεύει και αναδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο τα προτερήματα του σωματότυπού σας.

Τα ζιβάγκο και οι ζακέτες είναι από τα πιο αγαπημένα ρούχα είναι και είναι μια από τις πιο hot τάσεις για το φθινόπωρο και τον χειμώνα που έρχονται. Συνδυάζονται υπέροχα με κάθε σύνολο, παντελόνι, κολάν, φούστα ή φόρεμα, σας κρατούν ζεστές και δίνουν άπειρες λύσεις για mix & match. Επιλέξτε επίσης πανωφόρια κοντά ή μακριά, σε ιδιαίτερα χρώματα που ολοκληρώνουν τέλεια τις εμφανίσεις σας.


Πανωφόρια [Περισσότερα]
Μακρυμάνικα [Περισσότερα]
Φορέματα [Περισσότερα]
Ζακέτες [Περισσότερα]

Η μόδα φέτος επιβάλλει πολλά αξεσουάρ που τονίζουν τη θηλυκή πλευρά της σύγχρονης γυναικάς χωρίς να της στερούν κάτι από την άνεση που θέλει να απολαμβάνει στην καθημερινότητά της. Από την τσάντα φάκελο και τις γούνινες λεπτομέρειες που δίνουν μια αίσθηση πολυτέλειας, μέχρι τις μεγάλες τσάντες, που τα χωράνε όλα και θα σας βγάλουν ασπροπρόσωπες όλη τη σεζόν, η εποχή τα “χωράει” όλα.

Όταν μιλάμε για αξεσουάρ δεν πρέπει να ξεχνάμε τη λάμψη που προσφέρουν τα όμορφα κοσμήματα. Επιλέξτε μακριά λεπτά κολιέ με ιδιαίτερες χάντρες που περνιούνται δυο φορές γύρω απ’ το λαιμό, κολιέ με ημιπολύτιμες πέτρες, βραχιόλια και ιδιαίτερα ρολόγια χειρός, τα κοσμήματα στολίζουν το κάθε σύνολο.

Οι μπότες παραμένουν το πιο hot trend και της φετινής κολεξιόν. Οι ψηλές μπότες, που ξεπερνούν το γόνατο, κέρδισαν τις προτιμήσεις των γυναικών την περσινή σεζόν και συνεχίζουν να αποτελούν μια από τις βασικές προτάσεις όλων των fashion editors και για φέτος. Απολαύστε το «sexy look» που σας χαρίζουν, ενώ ταυτόχρονα περπατήστε με άνεση και ζεστασιά. Για πιο βραδινές ή ιδιαίτερες εμφανίσεις επιλέξτε διαχρονικές, θηλυκές ψηλοτάκουνες γόβες ή μοντέρνα δίσολα. Για πιο ανάλαφρο casual look και άνεση προτιμήστε τις κλασσικές «all time classic» μπαλαρίνες.


Αξεσουάρ [Π
Keywords
Τυχαία Θέματα