Ioanna Kourbela Fashion Bazaar

Τα ρούχα της Ιωάννας Κουρμπέλα έχουν κάτι από το φως της Ελλάδας.

Το φως που πέφτει πάνω στα υπέροχα υφάσματα και τα μεταμορφώνουν, σαν να ξεθωριάζουν φυσικά, μαγικά, αβίαστα.

Οι φόρμες της γεωμετρικές, δαντελένιες πλέξεις, μεταξένια κρεπ υφάσματα, υπέροχα φορέματα σαν διάφανες γάζες, άνετες μακριές φούστες, εκπληκτικές πλεκτές ζακέτες, μεταξωτές παντελόνες.

Ρούχα υπέροχα.

Αυτό

που χρειάζεται περισσότερο μία γυναίκα σήμερα είναι να φορά ρούχα που αγγίζουν το σώμα της, χωρίς να το «πνίγουν».

Ρούχα από εξαιρετικής ποιότητας υφάσματα και με δυναμική ραφή, που έχουν τη δύναμη να αναδείξουν μία εμφάνιση ξεχωριστή.

Κοιτάζοντας τις συλλογές της ξεχωρίζω εξίσου τα εκπληκτικά μαγιό της και τα αξεσουάρ της, που συμπληρώνουν αρμονικά μία εμφάνιση.

Πάντα πίστευα, πόσο μάλλον τώρα, πως έχουμε χρέος να ενισχύουμε τους Έλληνες δημιουργούς, πόσο μάλλον δημιουργούς με ταλέντο και ικανότητες, που εργάζονται σοβαρά στο αντικείμενό τους και προσφέρουν ρούχα εξαιρετικά, βασισμένα σε ιδέες πρωτοπόρες και μοναδικές.

Παράλληλα θεωρώ πως πρέπει να αρπάζουμε κυριολεκτικά την ευκαιρία, όταν σπουδαίοι δημιουργοί, δίνουν τη δυνατότητα με events και bazaar να αγοράσουμε κομμάτια που θα έχουν μία σπουδαία θέση στην ντουλάπα μας, ενισχύοντας την γκαρνταρόμπα μας με ρούχα διαχρονικά.Δε θα λείψει καμιά λοιπόν από το Ioanna Kourbela fashion Bazaar, που αποτελεί ένα από τα πλέον αναμενόμενα events στον χώρο της μόδας. Από 28 Ιουνίου έως 8 Ιουλίου 2012, θα βρείτε μια τεράστια γκάμα από μοναδικά σχεδιαστικά γυναικεία ρούχα, καθώς και ιδιαίτερες προτάσεις αξεσουάρ, σε bazaar τιμές 50%- 70%.
Θα είμαστε εκεί… ασυζητητί…

Ioanna Kourbela Shop

Αδριανού 109 – Πλάκα 210 3225591
Ώρες Λειτουργίας Bazaar:
9:30 πμ – 22:00 μμ
Κυριακή 11:00 πμ – 22:00 μμ

Keywords
Αναζητήσεις
Τυχαία Θέματα