Αρχαιοελληνικά σανδάλια: Το μήλο της Έριδος του καλοκαιριού

11:44 4/7/2012 - Πηγή: Ntynomai

Οι τρεις θεές, η Αθηνά, η Αφροδίτη και η ‘Ήρα, διαγωνίστηκαν σύμφωνα με το μύθο για το ποια θα είναι η πιο όμορφη και ποια θα λάβει το Μήλο της Έριδος, που σύμφωνα με τον μύθο, είχε πετάξει η Έρις στο γαμήλιο τραπέζι του Πηλέα και της Θέτιδος, γράφοντας πάνω «Στην πιο ωραία». Κριτής, σύμφωνα με τους θεούς, θα ήταν ο Πάρις.

Ταξιδεύοντας στη Μυθολογία και στην Αρχαιότητα, εμπνεόμενοι από τους ποδήρεις χιτώνες και τα σανδάλια, που στις βόλτες μας στην Πλάκα και στο Μοναστηράκι, τα συναντάμε

συνέχεια μπροστά μας, έχουμε πια την ευκαιρία να επιλέξουμε ανάμεσα σε πανέμορφα

σανδάλια, που θα αποτελέσουν το μήλο της Έριδος, καθώς η επιλογή είναι πράγματι πολύ δύσκολη. Σαν ένας άλλος Πάρις, δεν ξέρει κανείς ανάμεσα σε εκπληκτικά πραγματικά σχέδια τι να επιλέξει.

Σήμερα φιλοξενούνται δυο brands που έχουν λατρευτεί πραγματικά από γυναίκες σε όλο τον κόσμο και μας ταξιδεύουν σε κόσμους με μυθικά τέρατα και Θεούς, ιστορίες πάθους και μαγείας, στη Μυθολογία και το παρελθόν που εξελίσσεται και ανανεώνεται διαρκώς.

Αρχικά, ο Ερωτόκριτος δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσει κανείς τα δικά του σανδάλια πατώντας απλά σε αυτή τη σελίδα: http://www.erotokritosshop.com/

Παράλληλα η εταιρεία Ancient Greek sandals μας δίνει τη δυνατότητα να αποκτήσουμε εκπληκτικά σανδάλια, εκπληκτικής αισθητικής, που κάνουν θραύση στο διαδίκτυο, όχι μόνο από Ελληνίδες αλλά και από γυναίκες, που αγαπούν την αρχαιοελληνική αισθητική.


Medea metallic leather sandals (160,00 €) [Περισσότερα]
Melpomeni braided leather sandals (120,00 €) [Περισσότερα]
Circe ankle-strap flat leather sandals (150,00 €) [Περισσότερα]
LITO (120,00 €) [Περισσότερα]
Iphigenia (160,00 €) [Περισσότερα]
Myrtis (120,00 €) [Περισσότερα]

Από εκεί και ύστερα υπάρχουν πολλές εταιρείες που περιλαμβάνουν φέτος στις συλλογές τους σανδάλια, ας ρίξουμε μία ματιά.


GLADIATOR (45,95 €) [Περισσότερα]
ALDO Brendle Simple Flat Sandals (42,76 €) [Περισσότερα]
French Connection Perry T-Bar Flat Sandals (61,09 €) [Περισσότερα]

Τα σανδάλια είναι στη Μόδα, αρκεί κανείς να δει τους τουρίστες που φεύγουν από τη χώρα, παίρνοντας μαζί τους ένα ζευγάρι. Τα αρχαιοελληνικά σανδάλια είναι ιδιαίτερα, ταιριάζουν στο ελληνικό τοπίο, αποτελούν προέκτασή του, είναι όμορφα, κατασκευασμένα από εκπληκτικά δέρματα, συνδυάζονται με ποικίλους τρόπους και αποτελούν πια αναπόσπαστο κομμάτι της γκαρνταρόμπας μας.

Keywords
Τυχαία Θέματα