Παπουτσάκια για βάφτιση!

Τα παπουτσάκια για την βάφτιση είναι ένα θέμα που απασχολεί πολύ τους νονούς και τις νονές. Πρέπει να συνδυάζονται με τα υπόλοιπα ρουχαλάκια του μωρού και κυρίως να είναι κομψά, ποιοτικά και ξεχωριστά, καθώς οι περισσότερες μαμάδες τα κρατάνε και ως ενθύμιο αλλά και γιατί η βάφτιση είναι μία σημαντική στιγμή στη ζωή ενός παιδιού και επιβάλλεται να είναι όσο καλύτερα γίνεται. Τα παπουτσάκια της βάφτισης συνηθίζουν να έχουν λευκό χρώμα καθώς συμβολίζουν την αγνότητα και την λαμπρότητα της ψυχής.

Πλέον όμως, συχνά ο κανόνας αυτός σπάει και τα συναντάμε συχνά

και σε διχρωμίες. Λέγεται επίσης πως πρέπει να είναι όσο πιο σταθερά γίνεται, καθώς έτσι συμβολίζεται η σταθερότητα της ζωής του νηπίου στα επόμενα χρόνια. Όπως και να έχει τα παπουτσάκια για τη βάφτιση αποτελούν μία από τις σημαντικότερες υποχρεώσεις του νονού και αν δεν υπάρχουν σε σετ τότε μπορείτε να πάρετε ιδέες από αυτά που συγκεντρώσαμε για εσάς και αποτελούν κάποια από τα καλύτερα της αγοράς.

Εμείς σας ευχόμαστε να είστε πάντα άξιοι και να μην ξεχνάτε ποτέ πως ο ρόλος του νονού είναι σημαντικός, καθορίζει την μετέπειτα ζωή του ανθρώπου και απόλυτα βοηθητικός στον ρόλο που καλούνται να παίξουν οι γονείς.

Παπουτσάκι με Ταφταδένιο Φιόγκο & Μπαρέτα Babywalker BS3500 (41,89 €) [Περισσότερα]Παπούτσια 995 Babywalker (64,90 €) [Περισσότερα]BabyWalker Δερμάτινο Πέδιλο Με Δαντελένιο Φιόγκο (58,00 €) [Περισσότερα]ΒΑΠΤΙΣΤΙΚΟ ΠΑΠΟΥΤΣΙ BABYWALKER (36,00 €) [Περισσότερα]Βρεφικά Παπούτσια Babywalker (33,84 €) [Περισσότερα]Παπουτσάκι Βάπτισης EXC407 Νο21 Μπεζ/Καφέ (39,00 €) [Περισσότερα]Παπουτσάκι Loafer Καστόρινο με Φουντάκια Babywalker BW4011 (55,94 €) [Περισσότερα]BabyWalker Τρίχρωμο Δερμάτινο Sneaker (44,60 €) [Περισσότερα]Βαπτιστικά παπούτσια για αγόρια (54,00 €) [Περισσότερα]Παπούτσι Βαπτιστικό Αγόρι White Paul (20,00 €) [Περισσότερα]
Keywords
Τυχαία Θέματα