Τα καλύτερα πουλόβερ για άντρες!

Όσο προχωράμε προς τον χειμώνα τα πουλόβερ θα θεωρούνται αναντικατάστατα. Αποτελούν ένα ρούχο που είτε μπορεί να φορεθεί από μέσα με ένα φανελάκι, είτε με πουκάμισο ειδικά αν έχουν V. Είναι κλασικά, ταιριάζουν σε κάθε τύπο αντρός, κυρίως όμως είναι ζεστά και σετάρονται μοναδικά τόσο με denim παντελόνια όσο και με υφασμάτινα.

Αν θέλετε να τα φορέσετε στη δουλειά εκείνα που διακρίνονται για του γήινους τόνους είναι ιδανικά: γκρι, μαύρο, λαδί και καφέ και οι αποχρώσεις τους εξασφαλίζουν το αποτέλεσμα που θέλετε.

Σε πιο έντονους

χρωματισμούς αλλά και με prints μπορούν να τα επιλέξουν άντρες πιο τολμηροί γενικά στο ντύσιμό τους, ενώ είναι ιδανικά για βόλτες τα Σαββατοκύριακα στην πόλη ή στις εκδρομές.

Το βασικό στο πουλόβερ είναι να είναι στο σωστό μέγεθος, αυτό υπολογίζεται αφενός από τα μανίκια, δεν πρέπει να είναι όυτε πολύ κοντά ούτε πολύ μακριά, ναι μεν είναι άνετα αλλά δεν πρέπει να θυμίζουν «σάκους», καθώς αναντίρρητα τα πολύ μεγάλα σε μέγεθος σας προσθέτουν κιλά και πόντους και δεν κολακεύουν.

Ας δούμε τρόπους να τα συνδυάσουμε και κυρίως να εξασφαλίσουμε ένα Casual look που θα είναι κομψό και θα πετυχαίνει τον στόχο του: να μας δείχνει όμορφους και κομψούς!

Και οι δικές μας επιλογές...

Μπλούζα πλεκτή (16,00 €) [Περισσότερα]Πλεκτό μακρυμάνικο (25,00 €) [Περισσότερα]Ανδρική Πλεκτή Μπλούζα Original Black (38,00 €) [Περισσότερα]Funky Buddha Essential (18,00 €) [Περισσότερα]Ανδρικό πουλόβερ TOP SECRET (36,00 €) [Περισσότερα]Πλεκτή μπλούζα (16,00 €) [Περισσότερα]Premium by Jack & Jones Πουλόβερ Story 12125929 (27,00 €) [Περισσότερα]Tommy Hilfiger Cotton Jumper (134,00 €) [Περισσότερα]Funky Buddha Mens Knitwear (31,00 €) [Περισσότερα]Ανδρικό πλεκτό Funky Buddha (22,00 €) [Περισσότερα]Πουλόβερ V-NECK (17,00 €) [Περισσότερα]QUIKSILVER PANUKU Πουλόβερ (55,00 €) [Περισσότερα]
Keywords
Τυχαία Θέματα