AXDW: Women in the Garden "the Summer Edition"- Vassilis Zoulias

Η 3η μέρα της AXDW ξεχώρισε με εντυπωσιακές συλλογές, λαμπερούς προσκεκλημένους, μοναδικές εμφανίσεις και live shows που γέμισαν το Ζάππειο Μέγαρο! H παρουσίαση της συλλογής του Βασίλη Ζούλια Women in the Garden "the Summer Edition" κέρδισε τις εντυπώσεις στο ειδυλλιακό σκηνικό στο σιντριβάνι του εξωτερικού χώρου του Ζαππείου, υπό την μουσική υπόκρουση

της φιλαρμονικής ορχήστρας 50 ατόμων, του Δήμου Αθηναίων.

Ο κόσμος ήταν συγκεντωρμένος από πολύ νωρίς, παίρνοντας θέση για μία από τις πιο μοναδικές πραγματικά επιδείξεις. Η ατμόσφαιρα, η ανυπομονησία, το ταξίδι σε μία άλλη εποχή, η μαγεία… είναι όλα στοιχεία παραμυθιού, ποίησης και κομψότητας που μόνο ο Vassilis Zoulias μπορεί να δημιουργήσει.

Βραδινές τουαλέτες, κοκτέιλ φορέματα, θεατρικές λεπτομέρειες, φίνα υφάσματα, δροσερά μοτίβα και floral τυπώματα σε απαλές αλλά και όλο ένταση αποχρώσεις.

Ήταν ένα ατμοσφαιρικό show σε ένα υπέροχο σκηνικό με τον σχεδιαστή να εξυμνεί τον ρομαντισμό, τη θηλυκότητα και το στυλ. Τα bold κοσμήματα από τον Pericles Kondylatos υπογράμμισαν με το exotic chic ύφος τους τη φιλοσοφία του show, ενώ πολλοί εκλεκτοί καλεσμένοι παρακολούθησαν το show.

Την επίδειξη μόδας του κυρίου Ζούλια υποστήριξαν τα artisanal αναψυκτικά Three Cents, η γαλλική εταιρία καλλυντικών Galenic και ο βρετανικός οίκος Molton Brown.

Από τις στιγμές και τις επιδείξεις που πραγματικά νιώθιες πως ποτέ δεν θα ξεχάσεις στη ζωή σου...

Keywords
Τυχαία Θέματα