Δερμάτινη και vinyl φούστα: πώς να τις συνδυάσεις σωστά!

Αν με ρωτήσετε ποιο θεωρώ ότι είναι το πιο θηλυκό ρούχο για μια γυναίκα θα πω δίχως δεύτερη σκέψη: η φούστα. Ευτυχώς η μόδα πια λειτουργεί υπέρ μας και σέβεται τις ανάγκες μας. Έτσι λοιπόν όλοι οι οίκοι και τα μεγαλύτερα περιοδικά μόδας μας προτείνουν πιο καθημερινούς και άνετους τρόπους να συνδυάσουμε την αγαπημένη μας φούστα.

Δερμάτινες ή vinyl, με φερμουάρ ή χωρίς, οι φούστες έχουν την τιμητική τους. Οι δερμάτινες είναι πιο εύκολες στον συνδυασμό και ενδείκνυνται για τις περισσότερες ώρες της ημέρας.To vinyl ύφασμα όμως θέλει πολύ προσοχή για να μην έχουμε ένα υπερβολικό ή kitsch αποτέλεσμα.

Όσον αφορά στο χρώμα θα βαδίσουμε σε πιο ασφαλή μονοπάτια. Τί θα λέγατε για κόκκινο ή μαύρο?

Vinyl:

Vinyl Skater Skirt [Περισσότερα]River Island Vinyl Mini Skirt [Περισσότερα]

Δερμάτινες:

Δερμάτινη φούστα με φερμουάρ [Περισσότερα]Pepe Jeans ARYA [Περισσότερα]Black faux leather mini skirt [Περισσότερα]

Κόκκινες:

Pimkie Wrap Front Zip Detail Faux Leather Skirt [Περισσότερα]Calvin Klein Jeans Patent Skirt with Tonal Logo Waistband [Περισσότερα]

Παρακάτω θα βρείτε πέντε διαφορετικούς συνδυασμούς που σίγουρα θα σας εμπνεύσουν:

1. Λευκό ή denim πουκάμισο για πιο casual εμφανίσεις όπως της Chiara Ferragni. Με το denim πουκάμισο θα έχετε συνδυάσει δύο hot trends του φετινού χειμώνα. Επίσης είναι ένα outfit το οποίο μπορεί να φορεθεί και στο γραφείο. Σε αυτή την περίπτωση αποφύγετε το vinyl λουστρίνι ύφασμα.

ASOS Denim Shirt in Cali Light Wash [Περισσότερα]Λευκό Πουκάμισο [Περισσότερα]Denim Πουκάμισο [Περισσότερα]

2. Leather jacket

Είδαμε στις πασαρέλες total leather outfits και μας άρεσαν πολύ. Αυτό είναι για τα κορίτσια που θέλουν να ροκάρουν. Ροκάρετε κορίτσια είναι μόδα. Αποφύγετε όμως να συνδυάσετε δύο διαφορετικά δέρματα όπως λουστρίνι και κλασσικό δέρμα.

Τζακετ biker δερματίνη [Περισσότερα]Betty London BRUNETTE [Περισσότερα]

3. Ένας ακόμα συνδυασμός που θα λατρέψετε είναι φούστα δερμάτινη ή vinyl με ένα άνετο ζεστό πουλόβερ κατάλληλο και για όλες τις ώρες της ημέρας.

Πουλόβερ με τσόκερ [Περισσότερα]Πλεκτό [Περισσότερα]Πουλόβερ σενίλ κόκκινο [Περισσότερα]

4. Καρό σακάκι

Με αυτό το outfit θα έχετε συνδυάσει δύο κομμάτια του φετινού χειμώνα. Το αποτέλεσμα θα είναι ένα πολύ chic outfit είναι πολύ chic επιλογή για όλες τις ώρες. Μέσα από το σακάκι μπορείτε να φορέσετε ένα απλό t-shirt ή ένα πουλόβερ με ζιβάγκο ανάλογα τον καιρό και την περίσταση.

Καρό Μπλέιζερ με ξέφτια [Περισσότερα]Γυναικείο old school σταυρωτό καρό σακάκι [Περισσότερα]

5. Ένα απλό t-shirt ή τοπάκι θα ήταν ιδανικό για τις βραδινές σας εμφανίσεις. Εννοείται για πανωφόρι μπορείτε να φορέσετε δερμάτινο jacket ή οποιοδήποτε σακάκι. Mπορείτε να διαλέξετε ότι σας αρέσει ανάλογα με το στυλ σας. Be yourself!

Morena Pumpkin Tee [Περισσότερα]Cropped τοπ με τύπωμα [Περισσότερα]T3020 Top Satin με Δαντελωτό Μπούστο - ΜΠΟΡΝΤΟ [Περισσότερα]T3020 Top Satin με Δαντελωτό Μπούστο - ΜΑΥΡΟ [Περισσότερα]

Tip: To φερμουάρ φέτος κάνει την διαφορά και θα σας απογειώσει το στυλ σας.

Keywords
Τυχαία Θέματα