Στις μύτες!

Αν πρέπει να διαλέξεις ένα και μοναδικό αξεσουάρ για να έχεις μαζί σου στη βαλίτσα σου μέχρι το τέλος αυτής της σεζόν no matter what, τότε σίγουρα αυτό είναι ένα ζευγάρι μυτερές γόβες, χωρίς δεύτερη σκέψη. Και αν κάποτε τα peep toes ήταν τα μόνα ψηλοτάκουνα που είχες στην ντουλάπα σου, τώρα τη θέση τους έρχονται να πάρουν με δόξα και τιμή τα pointed toe shoes.

Christian Loouboutin, Jimmy Choo και Yves

Saint Lauren είναι οι masters του είδους που λέγεται μυτερή γόβα και σαγηνεύουν τις τελευταίες δύο σεζόν με τα κομψά και αυστηρώς ραφιναρισμένα design τους.

Επειδή όμως, όσο μεγαλόπρεπα είναι τα κοψίματα των παπουτσιών τους, άλλο τόσο τσουχτερές είναι και οι τιμές τους, εσύ δεν πρέπει να απογοητεύεσαι καθώς υπάρχει πλήθος εναλλακτικών αξιοπρεπέστατων επιλογών που μπορούν να σου χαρίσουν την ίδια κομψότητα, αλλά να μην βαρύνουν τόσο το πορτοφόλι σου!

Χρώματα, όσα μπορείς να φανταστείς! Έντονα καλοκαιρινά, κίτρινα, φούξια, πορτοκαλί, αλλά και πιο ήσυχα γλυκά παστέλ στις αποχρώσεις του ροζ και του θαλασσί. Αρχηγοί όλων όμως τα κλασσικά μαύρα και τα passe partout λουστρίνι σε nude αποχρώσεις.

Δες πιο κάτω τις πιο fashion επιλογές σε pointed toe shoes που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή στην αγορά και απευθύνονται σε όλα τα πορτοφόλια, και επέλεξε αυτό που ταιριάζει στο δικό σου μοναδικό στυλ!

Online προτάσεις αγοράς:
MICHAEL MICHAEL KORS (170,00 €) [Περισσότερα]
CHRISTIAN LOUBOUTIN (425,00 €) [Περισσότερα]
JIMMY CHOO (345,00 €) [Περισσότερα]
YVES SAINT LAURENT (475,00 €) [Περισσότερα]
ASOS PLUTO Point Court Shoes with Gold Toe Cap (81,45 €) [Περισσότερα]
ASOS SIDNEY Point Court Shoes with Metal Toe Cap (61,09 €) [Περισσότερα]
J.W. Anderson ALDO Rise Weatherbee Pointy Heeled Shoes (169,69 €) [Περισσότερα]
ASOS SANTO Suede Point Court Shoes (74,66 €) [Περισσότερα]
Karen Millen Blue Accents Snake Pointed Court Shoes (135,75 €) [Περισσότερα]
ASOS SHINE Patent Pointed Court Shoes (29,87 €) [Περισσότερα]
GRAFFITI SPORTY TOECAP POINTS (68,54 €) [Περισσότερα]
GAME GLITTER POINTED COURTS (59,81 €) [Περισσότερα]
Keywords
Τυχαία Θέματα