Πως ντυνόμαστε την Ανάσταση;

Το Πάσχα είναι μία ανάσα μακριά, ευτυχώς μέχρι στιγμής ο καιρός μας τα πάει περίφημα και πάντα αυτή την εποχή σκεφτόμαστε τι θα φορέσουμε την Ανάσταση. Ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα που πρέπει να προσέχουμε στο ντύσιμό μας είναι η περίσταση και η τοποθεσία. Το ίδιο φόρεμα που στην Αθήνα ή σε

μία οποιαδήποτε άλλη πόλη μπορεί να φαίνεται εκπληκτικό, σε ένα ορεινό χωριό σε συνδυασμό με τακούνια μπορεί να φαίνεται τραγελαφικό. Επομένως κοιτάμε αρχικά το που θα περάσουμε το Πάσχα μας.

Αν βρισκόμαστε σε νησί προσοχή δεν είναι ακόμη καλοκαίρι - μπορούμε να φορέσουμε φόρεμα ή ολόσωμη φόρμα με πλατφόρμες χαμηλές αλλά πάντα με ένα πανωφόρι, ο αέρας στα νησιά καραδοκεί.

Αν θα πάμε στο χωριό, οποιαδήποτε υπερβολή πρέπει να μπαίνει στο περιθώριο. Όσο και να θέλουμε να εντυπωσιάσουμε, βρισκόμαστε στο χωριό, εκεί η απλότητα σε συνδυασμό με την κομψότητα πρέπει να είναι το ζητούμενο. Όμορφα παντελόνια, άνετα παπούτσια, chic πανωφόρια πρέπει να έχουν τον πρώτο λόγο.

Τέλος στην πόλη μπορούμε να φορέσουμε το εντυπωσιακό φόρεμά μας. Όμως η εκκλησία είναι εκκλησία, δηλαδή, αν είναι πολύ κοντό και το τακούνι δωδεκάποντο, ή να περιμένουμε να πάμε μετά την Ανάσταση σπίτι να αλλάξουμε και μετά να βγούμε ή τουλάχιστον να φορέσουμε ένα μακρύ πανωφόρι ώστε να καλύψουμε κάποια πράγματα.

Έτσι, δεν θα χάσουμε πόνο από το στυλ και κυρίως από την κομψότητα μας και κυρίως θα δείξουμε πως ξέρουμε να ντυνόμαστε με βάση την περίσταση.

Μάξι φόρεμα με V ντεκολτέ (69,00 €) [Περισσότερα]Bardot bodycon φόρεμα λευκό (30,90 €) [Περισσότερα]Off the shoulder φόρεμα με βολάν (119,00 €) [Περισσότερα]Φόρεμα cami floral mint bouquet (33,00 €) [Περισσότερα]Φόρεμα δαντέλα mini (109,90 €) [Περισσότερα]Φόρεμα με δαντέλα και βολάν (139,90 €) [Περισσότερα]Φόρεμα με δαντέλα και βολάν (139,90 €) [Περισσότερα]Φόρεμα Angelo σε άλφα γραμμή ριγέ (131,90 €) [Περισσότερα]Φόρεμα κρουαζέ με ζώνη (69,00 €) [Περισσότερα] Pink lilly pleated dress (170,00 €) [Περισσότερα] Moutaki φόρεμα ριγέ (120,00 €) [Περισσότερα]
Keywords
Τυχαία Θέματα