Happy Sizes: Όνομα και Πράγμα!

Το ζήτημα είναι ότι φοράμε να μας κάνει happy, να μας κάνει να νιώθουμε χαρούμενες, άνετες, με αυτοπεποίθηση και στυλ. Έτσι δικαίως τo Happysizes.gr είναι όνομα και πράγμα, καθώς κανείς μπορεί να βρει μοναδικά ρούχα, στιλάτα, με απίστευτες εφαρμογές και σχέδια, για όλους στους σωματότυπους και για όλα τα στυλ. Ναι, ο ενθουσιασμός μας δεν μπορεί να κρυφτεί, καθώς ψάχνοντας και αναζητώντας

τα ρούχα που θα μας κάνουν κλικ, βρεθήκαμε μπροστά σε μία μεγάλη γκάμα επιλογών, ρούχα γεμάτα χρώμα, κίνηση, δυναμική, ρούχα που η κάθε γυναίκα θα ήθελε να έχει στη ντουλάπα της. Δεν είναι τυχαίο εξάλλου πως η Κατερίνα Ζαρίφη, ambassador της φίρμας, στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη τόνισε χαρακτηριστικά: «Η τάση στη μόδα γυρίζει στην κανονικότητα, οι κανονικοί άνθρωποι είναι οι πρωταγωνιστές. Στο plus size και στα juicy κορίτσια υπάρχουν πολλές διαβαθμίσεις». Η ίδια η Ελένη ενθουσιασμένη με τη νέα συλλογή τόνισε με έμφαση: «Έρχεται καλοκαίρι, να μη βάλουμε χρώμα στη ζωή μας; Είναι happy γιατί οι γυναίκες βρίσκουν το μέγεθός τους, είναι τέλεια, τις κολακεύουν και παίζουν επίσης με τα χρώματα!» και η Ελένη κάτι ξέρει περισσότερο, που αφουγκράζεται τις ανάγκες και τα θέλω των τηλεθεατριών!

Το πιο σημαντικό; Δεν υπάρχει φόβος μήπως δεν βρεις αυτό που θέλεις στο μέγεθός σου. Στο Happysizes.gr το κάθε κορίτσι, η κάθε γυναίκα με καμπύλες, είναι σίγουρο πως θα βρεί όλα όσα ονειρεύεται για την εμφάνισή της. Κυρίως ρούχα που να ταιριάζουν σε όλες τις περιστάσεις και να ανταποκρίνονται σε κάθε ανάγκη.

Πουκάμισα, μπλούζες, παντελόνια, φορέματα, πανωφόρια όλα όσα χρειάζεται μία γυναίκα για να δομήσει και να χτίσει σωστά τη ντουλάπα της και να μπορεί με αυτό τον τρόπο να ξεχωρίζει με την εμφάνισή της.

Εσύ, πόσο happy κορίτσι είσαι σήμερα;

Είμαστε σίγουροι, πολύ!

Δαντελένια ζακέτα εκρού (45,90 €) [Περισσότερα]Μπλούζα κρεπ λευκή (38,50 €) [Περισσότερα]Maxi φόρεμα ασπρόμαυρο (144,00 €) [Περισσότερα]Midi φόρεμα διπλό μαύρο (108,00 €) [Περισσότερα]Φόρεμα midi δαντέλα λευκό (120,60 €) [Περισσότερα]Tουνίκ με boatneck λαιμόκοψη μπλε (48,00 €) [Περισσότερα]Παντελόνι κάπρι denim blue (44,00 €) [Περισσότερα]Μπλούζα satin τρίχρωμη (39,20 €) [Περισσότερα]Μπλούζα πλεκτή με V-neck (32,90 €) [Περισσότερα]Μπλούζα με τύπωμα και λεπτομέρειες από δαντέλα και στρας (28,80 €) [Περισσότερα]Midi φόρεμα με boatneck (52,50 €) [Περισσότερα]Ζακέτα maxi πλεκτή (54,60 €) [Περισσότερα]
Keywords
Τυχαία Θέματα
Happy Sizes, Όνομα, Πράγμα,Happy Sizes, onoma, pragma