Ολόσωμα μαγιό που αξίζουν τα tan lines!

Εάν έχετε βαρεθεί τα μικροσκοπικά μπικίνι, εάν θέλετε κάτι που να καλύπτει περισσότερο δέρμα, ή ακόμα αν θέλετε να επενδύσετε σε ένα μαγιό με ξεχωριστό στυλ, τότε μάλλον πρέπει να ρίξετε μια ματιά σε αυτά τα ολόσωμα μαγιό που ξεχωρίσαμε για το φετινό καλοκαίρι.

Οι θερμοκρασίες έχουν χτυπήσει κόκκινο, ένα - δυό μπανάκια οι περισσότερες τα έχετε ήδη κάνει και αν έχετε ήδη κάνει και το μαύρισμα που επιθυμείτε σας βλέπω κάτω από την ομπρέλα σιγά σιγά. Ένας λόγος ακόμη να κατευθύνετε την επόμενή σας αγορά προς τα ολόσωμα μαγιό. Τα ολόσωμα μαγιό που κερδίζουν ολοένα και περισσότερο έδαφος, αλλά και σκαρφαλώνουν στις προτιμήσεις των γυναικών, όσον αφορά το swimwear, τα συναντάμε φέτος σε ποικίλα και ενδιαφέροντα σχέδια αλλά και σε άπειρες αποχρώσεις, που είτε έρχονται σε αντίθεση με το μαύρισμα σας για να το τονίσουν, είτε είναι περισσότερο εντυπωσιακά λόγω των εξωτικών τους prints. Και μπορεί πολλά από αυτά να έχουν έντονα κοψίματα και να αφήνουν περίεργες γραμμές μαυρίσματος, σίγουρα όμως το αξίζουν.

Μονόχρωμα σε μαύρο και κόκκινο, δίχρωμα με εξωτικά prints και όλα τους με ένα κοινό στοιχείο. Το μοναδικό στυλ που με την κομψότητα και τη θηλυκότητά του, θα σας κάνει να ξεχωρίσετε στην παραλία!

Τελειοποιήστε το beach look σας, με ένα καπέλο με μεγάλο γείσο και ένα στυλάτο cover-up και αποφύγετε τα κοσμήματα αλλά και έντονο make up. Άλλωστε, εάν επιλέξετε ένα από αυτά τα μαγιό, θα είστε τόσο εντυπωσιακή που δεν θα χρειάζεστε τίποτα παραπάνω!

Αν ψάχνετε λοιπόν κάτι το διαφορετικό για τις φετινές εξορμήσεις σας στην παραλία, δεν έχετε παρά μόνο να δείτε αυτά που σας προτείνουμε:

BALI TILE PRINT BANDEAU CUT OUT SWIMSUIT (27,00 €) [Περισσότερα]ASOS Belted Cut Out Plunge Swimsuit (30,14 €) [Περισσότερα]Luxe Lane Mauritius Bandage Swimsuit (75,34 €) [Περισσότερα]Beach Riot Ayana Swimsuit (132,19 €) [Περισσότερα]Ολόσωμο R edition (43,45 €) [Περισσότερα]ASOS Gold Chain Detail Cut Out Swimsuit (41,09 €) [Περισσότερα]ΟΛΟΣΩΜΟ ΜΕ ΤΡΥΠΕΣ (44,90 €) [Περισσότερα]Pour Moi Fiji Cut Out Swimsuit With Contrast (46,57 €) [Περισσότερα]ΟΛΟΣΩΜΟ ΜΑΓΙΟ ΜΕ ΚΟΨΙΜΑΤΑ (59,90 €) [Περισσότερα]MARYVALE Black (95,00 €) [Περισσότερα]Lolli Palms Melon Swimsuit (145,20 €) [Περισσότερα]Wolf & Whistle Two Tone Swimsuit Size D-F (35,61 €) [Περισσότερα]DSQUARED2 Ολόσωμο μαγιό (124,00 €) [Περισσότερα]MY JEMMA Ολόσωμο μαγιό (81,00 €) [Περισσότερα]COSABELLA Ολόσωμο μαγιό (61,00 €) [Περισσότερα]MOUILLE' Ολόσωμο μαγιό (79,00 €) [Περισσότερα]
Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Ntynomai