Ομοιόμορφο μαύρισμα!

Είναι στο χέρι σου, είναι θηλυκό, όμως με την κατάλληλη προφύλαξη καθώς ο ήλιος πια δεν είναι και τόσο αθώος. Έτσι, ενισχύουμε το μαύρισμά μας τρώγοντας εκείνα τα προϊόντα που περιέχουν β-καροτίνη. Καρότα και γλυκοπατάτες, αμύγδαλα, ψάρια και μπαχαρικά που περιέχουν το συστατικό που συμβάλλει στην επιτάχυνση του μαυρίσματος.

Πίνετε άφθονο νερό, βοηθά το δέρμα να αναπνέει, η αφυδάτωση μπλοκάρει την παραγωγή της μελανίνης στο δέρμα. Πριν την έκθεσή σου στον ήλιο ένα καλό peeling θα βοηθήσει σημαντικά ώστε να αποκτήσει το μαύρισμα που επιθυμείς. Μην ξεχνάτε να απλώνετε το αντηλιακό σας παντού

και να το ανανεώνετε συχνά. Δώστε έμφαση στους αγκώνες, τα γόνατα και τα δάχτυλα χεριών και ποδιών καθώς τείνουν να μαυρίζουν πολύ πιο εύκολα και να ξεχωρίζουν από την υπόλοιπη επιφάνεια του σώματος.

Το πιο σημαντικό; Mάθετε το φωτότυπό σας, φανερώνει την ευαισθησία που έχει το δέρμα μας στον ήλιο και έτσι θα αγοράσετε το κατάλληλο αντηλιακό. Το πιο σημαντικό; Μην βιάζεστε να μαυρίσετε. Ένα υγιές και φυσικό μαύρισμα θέλει χρόνο για να επιτευχθεί. Μην ξεχάσετε μετά την ηλιοθεραπεία να χρησιμοποιείτε μια καλή ενυδατική κρέμα για να διατηρήσετε το δέρμα σας ενυδατωμένο και απαλό.

Keywords
Τυχαία Θέματα