Summer pants

Το παντελόνι αποτελεί ήδη από τα μέσα του προηγούμενου αιώνα ένα από τα βασικά και απαραίτητα κομμάτια της γυναικείας γκαρνταρόμπας. Σε όλες του τις μορφές, αποχρώσεις και σχεδιασμούς, το παντελόνι έχει αποκτήσει το δικό του πλέον ρόλο και θέση στην ανάδειξη της γυναικείας θηλυκότητας – κάτι που θα φάνταζε μάλιστα σχεδόν ανοησία κάποια χρόνια πίσω.

Ιδιαίτερα οι καλοκαιρινές εκδοχές του παντελονιού – κατά προτίμηση ψηλόμεσου τουλάχιστον και για αυτή τη σεζόν – όπως η jupe-culotte, το σορτς και η βερμούδα θεωρούνται από τα

must-have κομμάτια της φετινής εαρινής περιόδου.

Το μήκος του παντελονιού καθώς και η γραμμή του πρέπει να έρχεται σε αρμονία με το σωματότυπό μας και να συνδυάζονται με την ανάλογη γραμμή της μπλούζας. Για παράδειγμα, οι συνήθως φαρδιές προς τα άκρα jupe-culotte δεν μπορούν να συνδυαστούν με εξίσου φαρδιές μπλούζες ή μπλούζες που καλύπτουν τη γραμμή τους στην περιοχή της μέσης και των γοφών!

Για να μην μακρυγορούμε, όμως, απολαύστε μερικές από τις προτάσεις μας...

Για το γραφείο προτείνουμε μακριές jupe culotte, αλλά και οι πιο κοντές είναι ιδανικές για πιο χαλαρές καταστάσεις. Πλέον κυκλοφορούν shorts και βερμούδες για όλα τα γούστα αλλά ιδιαιτέρως η ψηλόμεση version τους είναι το απόλυτο trend και πρώτη μας επιλογή για πιο κυριλέ περιστάσεις. Και μην ξεχνάτε, αν θέλετε κάτι πιο διαχρονικό, τα αγαπημένα μας jean σορτσάκια είναι μια κλασσική επιλογή:

ASOS Drape Culottes with Utility Detail (52,05 €) [Περισσότερα]ASOS Longline Culotte With Belt And Buckle Detail (57,53 €) [Περισσότερα]ASOS Premium Scuba Culotte in Garden Floral Print (75,34 €) [Περισσότερα]ΠΑΝΤΕΛΟΝΑ (35,95 €) [Περισσότερα]Jupe-culotte (23,99 €) [Περισσότερα]ASOS - Jupe-culotte plissée à imprimé marocain (20,99 €) [Περισσότερα]ASOS - Jupe-culotte avec ourlet en dentelle (24,99 €) [Περισσότερα]Abstract Chevron Print Culottes (21,00 €) [Περισσότερα]JUPE-CULOTTE FEMM COTON CHAMBRAY, DADEBI (79,00 €) [Περισσότερα]PETITE GRAPHIC PALM PRINT SHORT (44,00 €) [Περισσότερα]SCALLOP CROCHET SHORTS (34,00 €) [Περισσότερα]SPOTTED LUREX JACQUARD SKORT (52,00 €) [Περισσότερα]
Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Ntynomai